Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRJANA - 26.09.2024
MIRJANA
MIRJANA - Novopečenoj odvjetnici se ostvario san. Napokon je uspjela sebi osigurati krov nad glavom, ali je sad čekaju brojni poslovi. Treba ličiti cijelu kuću, a njen dragi nije baš spretne ruke pa je spremna počastiti večerom one koji se ponude pomoći. Nema puno posla, a nagrada je zaista velika.
Cura dana
BILJANA
BILJANA - Kiše stigle, a iza njih idu i gljive. Ova mlada antropologinja dobro se razumije u njih. Točno zna koje su jestive, a koje otrovne. Zbog toga je mnogi muškarci iz sela pozivaju da ode s njima u šumu. Na opću ljubomoru njihovih supruga. Iako joj godi pažnja, sama kaže da s njima ne bi ni ovce čuvala.
BILJANA
Cura dana
LANA
LANA - Prijatelj joj je otišao na vojnu vježbu u Slunj jer je u pričuvnom sastavu. Sad je tužna jer nema s kime podijeliti pitu od krušaka koju je ispekla. No, u goste će joj doći susjed s kojim se rado povremeno druži. Njemu će dati pite, ali i toplog čaja da se ugrije.
LANA
Cura dana
BORKA
BORKA. Odradila je sezonu na Hvaru i sada uživa u miru i tišini bakina grunta. Ujutro malo pljevi vrt, poslijepodne odlazi u duge opuštajuće šetnje. Voli promatrati ptice i slušati njihov pjev. Društvo joj pravi jazavčar Hundi.
BORKA
Cura dana
Eleonora
Eleonora, buduća ekonomistica sa zanimanjem je pratila kako nam agencije dižu kreditni rejting. Redovno prati stanje na burzama i kretanje tržišta fondova. Sretna je kad indeksi rastu, no ako slučajno padnu, ne paničari nego se vodim premisom: Nakon pada uvijek dolazi rast.
Eleonora
Cura dana
Dobra
Dobra je svakog ljeta spasilac na Dobri. I kaže da ima intervencija, ali da su u velikoj većini, zapravo 99,9 posto, “lažne dojave”. Uglavnom, ljudi glume da imaju grč ili su umorni kako bi ih Dobra spasila... Nije joj jasno zašto to rade jer se to njezinom kolegi, koji je 50 metara dalje, ne događa...
Dobra