Obavijesti
Cura dana

Cura dana

Dobra - 21.09.2024
Dobra
Dobra je svakog ljeta spasilac na Dobri. I kaže da ima intervencija, ali da su u velikoj većini, zapravo 99,9 posto, “lažne dojave”. Uglavnom, ljudi glume da imaju grč ili su umorni kako bi ih Dobra spasila... Nije joj jasno zašto to rade jer se to njezinom kolegi, koji je 50 metara dalje, ne događa...
Cura dana
Marica
MARICA, Stručnjakinja za nakretnine ne može vjerovati kako su posljednjih godina podivljale cijene na tržištu. Kako se iselila iz stana u kojem je živjela s momkom, nakon što ga je pronašla s najboljom prijateljicom u krevetu, bacila se u potragu novog stana. Ali nikako da pronađe svoj brlog u kojem bi se skrasila.
Marica
Cura dana
Vjekoslava
Vjekoslava - Mljekarici iz Slavonije dosta je Plenkovića i stalnog petljanja s porezima... Sad na nekretnine, sad na ovo, sad na ono... Huljićka, kako je od milja zovu prijateljice, kaže neka Plenki ukine sve poreze i neka država, odnosno on, troši koliko je zaradio. I ona je voli izreku “Lako je tuđim k...em mlatiti’.
Vjekoslava
Cura dana
Dijana
Dijana - Već dva dana je šmrcava. Ne zna muči li je alergija ili prehlada. Pila je čaj od ljekovitih trava koje je nabrala na Velebitu, no to joj nije puno pomoglo. Liječnik joj je rekao da mora biti na toplom, a ona je odabrala saunu gdje će se dobro oznojiti. Također joj je rekao da mora uzimati puno C vitamina.
Dijana
Cura dana
Božena
Božena - Grožđe je pobrala s prijateljima prošlog vikenda, a za nadolazeći vikend planira raditi pekmez. No čeka da prestane padati dosadna kiša pa će joj susjed pomoći pobrati šljive. Njezine su šljive velike i ukuse, taman za pekmer. Kad ga napravi, nekoliko staklenki domaćeg pekmeza darovat će mladom susjedu.
Božena
Cura dana
MIRA
MIRA - Dosta joj je kiše i hladnoće. Želi opet osjetiti sunce i toplo vrijeme. Razmišlja da si uplati putovanje u toplije krajeve, možda Španjolsku. No, nema s kime otići.Dat će oglas da tko želi putuje s njom, a ako nikoga ne nađe onda će otići sama.Možda upozna i nekog Španjolca.
MIRA