Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANA - 06.09.2024
ANA
ANA - Već dva dana je šmrcava. Ne zna muči li je alergija ili prehlada. Pila je čaj od ljekovitih trava koje je nabrala na Velebitu, no to joj nije puno pomoglo. Liječnik joj je rekao da mora biti na toplom, a ona je odabrala saunu gdje će se dobro oznojiti. Također joj je rekao da mora uzimati puno C vitamina.
Cura dana
MANDA
MANDA - Jako puno radi, pa sav svoj novac voli trošiti na putovanja avionom u egzotične krajeve. Oduvijek joj je bio san upravljati avionom, ali je zasad sretna i s kartom u prvoj klasi. I tijekom zime planira održavati preplanuli ten na pješčanim plažama diljem svijeta i uživati u raznovrsnim kulinarskim specijalitetima
MANDA
Cura dana
ALENKA
ALENKA - Tek sad je otišla na godišnji odmor. Nije znala da rujan na otocima može biti tako lijep. Dok uživa u kupanju i moru, razmišlja o novom poslu. Sezonu bi mogla odraditi na nekom alpskom skijalištu. Uvijek se dobro snalazila na snijegu, a na skijama je zimi išla i u školu. Sve što je sklisko njoj je blisko.
ALENKA
Cura dana
MILA
MILA - Umorna je, baš je umorna. Ovo vrijeme ju je počelo jako mučiti pa se ujutro nikako ne može ustati iz kreveta. Samo bi se valjala u svojim plahtama, a na posao niti ne pomišlja. Ne zna je li to umor nakon razuzdanog godišnjeg ili je nešto drugo u pitanju. No ne muči se previše. Leži i odmara, a to će raditi još neko vrijeme.
MILA
Cura dana
ANKICA
ANKICA Voli ponedjeljak jer tad ne radi. Dok pije kavu i zaljeva cvijeće razmišlja kako će iznenaditi dragoga koji se vraća sa službenog puta. Htjela je kupiti novo donje rublje, ali je odustala. Ne želi robovati rodnim stereotipima. Najviše će ga iznenaditi ako ne bude kod kuće kad se vrati.
ANKICA
Cura dana
Tihana
Tihana