Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ALENKA - 04.09.2024
ALENKA
ALENKA - Tek sad je otišla na godišnji odmor. Nije znala da rujan na otocima može biti tako lijep. Dok uživa u kupanju i moru, razmišlja o novom poslu. Sezonu bi mogla odraditi na nekom alpskom skijalištu. Uvijek se dobro snalazila na snijegu, a na skijama je zimi išla i u školu. Sve što je sklisko njoj je blisko.
Cura dana
MILA
MILA - Umorna je, baš je umorna. Ovo vrijeme ju je počelo jako mučiti pa se ujutro nikako ne može ustati iz kreveta. Samo bi se valjala u svojim plahtama, a na posao niti ne pomišlja. Ne zna je li to umor nakon razuzdanog godišnjeg ili je nešto drugo u pitanju. No ne muči se previše. Leži i odmara, a to će raditi još neko vrijeme.
MILA
Cura dana
ANKICA
ANKICA Voli ponedjeljak jer tad ne radi. Dok pije kavu i zaljeva cvijeće razmišlja kako će iznenaditi dragoga koji se vraća sa službenog puta. Htjela je kupiti novo donje rublje, ali je odustala. Ne želi robovati rodnim stereotipima. Najviše će ga iznenaditi ako ne bude kod kuće kad se vrati.
ANKICA
Cura dana
Tihana
Tihana
Cura dana
BRANKA
BRANKA - Cijelo selo je zove Branka Bananka. Ne ljuti se. Svako jutro pojede dvije banane. Na tašte. Prije kave. Bez toga ne izlazi iz kuće. Zbog banana se i zaljubila. Redovito ih kupuje u obližnjem gradiću. Vlasnik voćarne koju često posjećuje ima najljepše, najsočnije i najtvrđe banane. Ne voli ih kad su mekane.
BRANKA
Cura dana
MARICA
MARICA - Trči vamo, trči tamo, a nikako pronaći dom za svoju dušu. Ova mlada računalna tehničarka uspjela je skupiti dovoljno novca, a postala je i kreditno sposobna pa joj je želja skrasiti se i napokon dobiti svoju slobodu. Sad živi s cimericom s kojom nije baš zadovoljna jer je nestašna, a ona voli da je kod nje sve po protokolu.
MARICA