Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SANJA - 27.08.2024
SANJA
SANJA - Kad se svi vrate na posao, onda će ova mlada cvjećarka otići na godišnji odmor. Ne voli gužve, već se voli opustiti na plaži kad nisu svi stisnuti jedan do drugog. Iduća tri tjedna će samo biti na plaži i sve četiri u zrak. Treba joj odmora jer je posla bilo preko glave. Hladno piće, sunce, plaža, ugodni razgovori... To je njezin plan.
Cura dana
LUNA
LUNA - Kad se ujutro probudi najviše voli jesti hladnu lubenicu. Odmah je razbudi. Dok ne pojede dva komada ne ide iz kuće. Nakon toga sve može pa čak i skuhati kavu lijenom zaručniku koji samo spava. Sutra će ga ostaviti. Želi muškarca koji će s njom zorom uživati u crvenom sočnom mesu i ljepljivom soku njenog voća.
LUNA
Cura dana
MELITA
MELITA - Dugo nije bila na plaži. Mrzi gužvu, vrisku i toplo more. Jedva čeka rujan. Sve će tad sjesti na svoje mjesto. A i ona će konačno sjesti na svoje mjesto. Dolazi joj dragi koji je ljeto proveo na naftnoj platformi. Sad će tri mjeseca biti doma pa će uživati u svemu. A i ljubavnik joj je dosadio. Jedva čeka da ga ostavi.
MELITA
Cura dana
VESNA
VESNA - Mlada stjuardesa ne može dočekati godišnji odmor. Ovaj put je odlučila otputovati u Ameriku. Sve je pripremila i rezervirala, a nada se da će tamo pronaći kojeg zgodnog momka. Jako je slaba na muškarce kratke kose, a koji su emotivni i znaju dobro kuhati. Jako je slaba na poklone koji moraju biti veliki.
VESNA
Cura dana
Slavica
SLAVICA - Novopečenoj odvjetnici ostvario se san. Napokon je uspjela sebi osigurati krov nad glavom, ali je sad čekaju brojni poslovi. Treba ličiti cijelu kuću, a njen dragi nije baš spretne ruke pa je spremna počastiti večerom oni koje se ponude pomoći. Nema puno posla, a nagrada je zaista velika.
Slavica
Cura dana
DANIJELA
DANIJELA - Čezne za kišom. Povrtnjak joj je suh, a cvijeće uvelo. Orljava je presušila pa ga ne može zalijevati.Od tuge plače jer je imala najljepšu okućnicu u selu. Sinoć se utješila na vatrogasnoj zabavi. Upoznala je mladog montera klime koji je obećao da će zaliti svaki njezin cvijetak vodom iz svog dubokog bunara.
DANIJELA