Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LUNA - 26.08.2024
LUNA
LUNA - Kad se ujutro probudi najviše voli jesti hladnu lubenicu. Odmah je razbudi. Dok ne pojede dva komada ne ide iz kuće. Nakon toga sve može pa čak i skuhati kavu lijenom zaručniku koji samo spava. Sutra će ga ostaviti. Želi muškarca koji će s njom zorom uživati u crvenom sočnom mesu i ljepljivom soku njenog voća.
Cura dana
MELITA
MELITA - Dugo nije bila na plaži. Mrzi gužvu, vrisku i toplo more. Jedva čeka rujan. Sve će tad sjesti na svoje mjesto. A i ona će konačno sjesti na svoje mjesto. Dolazi joj dragi koji je ljeto proveo na naftnoj platformi. Sad će tri mjeseca biti doma pa će uživati u svemu. A i ljubavnik joj je dosadio. Jedva čeka da ga ostavi.
MELITA
Cura dana
VESNA
VESNA - Mlada stjuardesa ne može dočekati godišnji odmor. Ovaj put je odlučila otputovati u Ameriku. Sve je pripremila i rezervirala, a nada se da će tamo pronaći kojeg zgodnog momka. Jako je slaba na muškarce kratke kose, a koji su emotivni i znaju dobro kuhati. Jako je slaba na poklone koji moraju biti veliki.
VESNA
Cura dana
Slavica
SLAVICA - Novopečenoj odvjetnici ostvario se san. Napokon je uspjela sebi osigurati krov nad glavom, ali je sad čekaju brojni poslovi. Treba ličiti cijelu kuću, a njen dragi nije baš spretne ruke pa je spremna počastiti večerom oni koje se ponude pomoći. Nema puno posla, a nagrada je zaista velika.
Slavica
Cura dana
DANIJELA
DANIJELA - Čezne za kišom. Povrtnjak joj je suh, a cvijeće uvelo. Orljava je presušila pa ga ne može zalijevati.Od tuge plače jer je imala najljepšu okućnicu u selu. Sinoć se utješila na vatrogasnoj zabavi. Upoznala je mladog montera klime koji je obećao da će zaliti svaki njezin cvijetak vodom iz svog dubokog bunara.
DANIJELA
Cura dana
DINKA
DINKA - Njene lubenice su najbolje u selu. Posijala je 300 komada. Sve su rodile. Velike, oble, čvrste i sočne. Prodaje ih ispred kuće. Siječe ih samurajskim mačem koji je pradjed donio iz Mandžurijskog rata. Jednim potezom bez problema raspolovi lubenicu od 20 kilograma. Ima laku i brzu ruku. Zato je kupci vole gledati u akciji.
DINKA