Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VESNA - 24.08.2024
VESNA
VESNA - Mlada stjuardesa ne može dočekati godišnji odmor. Ovaj put je odlučila otputovati u Ameriku. Sve je pripremila i rezervirala, a nada se da će tamo pronaći kojeg zgodnog momka. Jako je slaba na muškarce kratke kose, a koji su emotivni i znaju dobro kuhati. Jako je slaba na poklone koji moraju biti veliki.
Cura dana
Slavica
SLAVICA - Novopečenoj odvjetnici ostvario se san. Napokon je uspjela sebi osigurati krov nad glavom, ali je sad čekaju brojni poslovi. Treba ličiti cijelu kuću, a njen dragi nije baš spretne ruke pa je spremna počastiti večerom oni koje se ponude pomoći. Nema puno posla, a nagrada je zaista velika.
Slavica
Cura dana
DANIJELA
DANIJELA - Čezne za kišom. Povrtnjak joj je suh, a cvijeće uvelo. Orljava je presušila pa ga ne može zalijevati.Od tuge plače jer je imala najljepšu okućnicu u selu. Sinoć se utješila na vatrogasnoj zabavi. Upoznala je mladog montera klime koji je obećao da će zaliti svaki njezin cvijetak vodom iz svog dubokog bunara.
DANIJELA
Cura dana
DINKA
DINKA - Njene lubenice su najbolje u selu. Posijala je 300 komada. Sve su rodile. Velike, oble, čvrste i sočne. Prodaje ih ispred kuće. Siječe ih samurajskim mačem koji je pradjed donio iz Mandžurijskog rata. Jednim potezom bez problema raspolovi lubenicu od 20 kilograma. Ima laku i brzu ruku. Zato je kupci vole gledati u akciji.
DINKA
Cura dana
LEONA
LEONA - Broji dane do godišnjeg odmora, ali nikako da dočeka. Ovaj put je odmor uzela krajem kolovoza jer ne voli veliku gužvu na plaži. Želi normalno doći na plažu, staviti svoj veliki ručnik, dobro se namazati svojim kremama i uživatu u suncu. Svakako pazi da ne izlazi po najjačem suncu jer ima nježnu kožu.
LEONA
Cura dana
ORIJANA
ORIJANA - Kad uroni naga u hladnu Kupu, nema veće sreće. Ni za nju, a ni za susjede. Ali baš je briga što selo priča. Bitno je samo da je koža meka i podatna, a toga nema bez gorske rijeke koja joj svako jutro miluje tijelo. Dok bosonoga nakon kupanja hoda kroz vrt, kapi vode suše se na suncu, a kad uđe u kuću, popije rakiju za cirkulaciju.
ORIJANA