Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ORIJANA - 07.08.2024
ORIJANA
ORIJANA - Kad uroni naga u hladnu Kupu, nema veće sreće. Ni za nju, a ni za susjede. Ali baš je briga što selo priča. Bitno je samo da je koža meka i podatna, a toga nema bez gorske rijeke koja joj svako jutro miluje tijelo. Dok bosonoga nakon kupanja hoda kroz vrt, kapi vode suše se na suncu, a kad uđe u kuću, popije rakiju za cirkulaciju.
Cura dana
MARA
MARA - Mlada ekonomistica okrenula je novu stranicu u životu. Dala je otkaz u velikoj državnoj firmi te odlučila pokrenuti svoj biznis, ali ima jedan mali problem. Treba joj jedan ulagač koji će joj pomoći u tome. Otvorena je za prijedloge i ponude, a nagrada će biti velika.
MARA
Cura dana
RUJANA
RUJANA - Voli kolovoz jer zna da nakon njega dolazi duga topla jesen. U njenom kraju jesen je vrijeme svadbi. Ona svoju planira za listopad. Veliku svadbu za 350 ljudi. Slavit će se tri dana. Više joj se sviđa kum od mladoženje, ali što je tu je. Nakon što izgovori sudbonosno ‘da’ postat će uzorna supruga. Zaboravit će na razuzdanost.
RUJANA
Cura dana
JANA
JANA - Odljubila se. Ne čudi se. Negdje je pročitala da je ljubav poput goleme količine čokolade. U početku je neodoljiva i oduzima dah, ali brzo se zasitimo i poželimo nešto slano. To se i njoj dogodilo. Traži nešto s okusom morske soli. Zato za vikend ide do mora jer more je provod, a ona zna kako uživati od sumraka do zore.
JANA
Cura dana
VALENTINA
VALENTINA - Nikad nisu bili ovako prazna obala i apartmani. Nasreću, kod nje je malo toga prazno jer ona voli da se sve napuni kako treba. A ako želite da se napunite, onda morate znati i što nudite. Zato ova mlada ekonomistica uvijek ima nešto posebno za ponuditi i nikad ne štedi na tome. Gostu uvijek treba udovoljiti. 
VALENTINA
Cura dana
KATICA
KATICA - Odlučila je opet promijeniti fakultet. Traži se. Još je mlada. Roditelji nisu zadovoljno jer ovo joj je treći fakultet u tri godine. Dečke mijenja češće. Otprilike svakih šest mjeseci. Voli raznolikost. Često putuje i na studentske razmjene te sreće mladiće iz raznih zemalja. Njena želja da upozna nove kulture sve je jača.
KATICA