Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VALENTINA - 02.08.2024
VALENTINA
VALENTINA - Nikad nisu bili ovako prazna obala i apartmani. Nasreću, kod nje je malo toga prazno jer ona voli da se sve napuni kako treba. A ako želite da se napunite, onda morate znati i što nudite. Zato ova mlada ekonomistica uvijek ima nešto posebno za ponuditi i nikad ne štedi na tome. Gostu uvijek treba udovoljiti. 
Cura dana
KATICA
KATICA - Odlučila je opet promijeniti fakultet. Traži se. Još je mlada. Roditelji nisu zadovoljno jer ovo joj je treći fakultet u tri godine. Dečke mijenja češće. Otprilike svakih šest mjeseci. Voli raznolikost. Često putuje i na studentske razmjene te sreće mladiće iz raznih zemalja. Njena želja da upozna nove kulture sve je jača.
KATICA
Cura dana
NEVENA
NEVENA - Berba domaćih lubenica je u punom jeku, no ona to ne radi. Ima svoje ljude koji rade za nju i koji je obraduju najvećim lubenicama. Ona se brine za transport i svježinu. Kaže da lubenica mora uvijek biti hladna i slatka jer takve najviše voli. No koštice ne voli pa traži nekoga da joj ih stalno očisti.
NEVENA
Cura dana
JELENA
JELENA - Gdje čeljad nije bijesna, kuća nije tijesna. Moto je to ove mlade ekonomistice koja svako ljeto poziva svoje društvo na ljetovanje kod sebe. Voli veliko društvo i voli kontakte. Stoga svake godine organizira raznovrsne tulume u svojoj kući. Obožava tematske partyje, a najviše voli one u kupaćim kostimima.
JELENA
Cura dana
KARMELA
KARMELA - Još danas radi i onda ide na more. Nije planirala ići, ali dobila je na lotu i sad ima para za sve. Čak si je stavila i trajni lak na noge. Boje fuksije. I šef joj je u boju fuksije i oličio kuću. Šef ju jako voli i poštuje. Pomaže joj kao mladoj udovici bez djece da se snađe u ovom okrutnom svijetu.
KARMELA
Cura dana
FLORA
FLORA - Odustala je od divljih izlazaka. Više voli mirne noći uz čašu vina i dobru knjigu. Sazrela je i shvatila da život čine male stvari i da je manje više. To vrijedi za sve osim za mladiće. Njih i dalje voli velike, visoke i snažne. Takav joj je i sadašnji dečko. Ne voli čitati, ali motorka mu u rukama stoji bolje od knjige.
FLORA