Obavijesti
Cura dana

Cura dana

KATICA - 01.08.2024
KATICA
KATICA - Odlučila je opet promijeniti fakultet. Traži se. Još je mlada. Roditelji nisu zadovoljno jer ovo joj je treći fakultet u tri godine. Dečke mijenja češće. Otprilike svakih šest mjeseci. Voli raznolikost. Često putuje i na studentske razmjene te sreće mladiće iz raznih zemalja. Njena želja da upozna nove kulture sve je jača.
Cura dana
NEVENA
NEVENA - Berba domaćih lubenica je u punom jeku, no ona to ne radi. Ima svoje ljude koji rade za nju i koji je obraduju najvećim lubenicama. Ona se brine za transport i svježinu. Kaže da lubenica mora uvijek biti hladna i slatka jer takve najviše voli. No koštice ne voli pa traži nekoga da joj ih stalno očisti.
NEVENA
Cura dana
JELENA
JELENA - Gdje čeljad nije bijesna, kuća nije tijesna. Moto je to ove mlade ekonomistice koja svako ljeto poziva svoje društvo na ljetovanje kod sebe. Voli veliko društvo i voli kontakte. Stoga svake godine organizira raznovrsne tulume u svojoj kući. Obožava tematske partyje, a najviše voli one u kupaćim kostimima.
JELENA
Cura dana
KARMELA
KARMELA - Još danas radi i onda ide na more. Nije planirala ići, ali dobila je na lotu i sad ima para za sve. Čak si je stavila i trajni lak na noge. Boje fuksije. I šef joj je u boju fuksije i oličio kuću. Šef ju jako voli i poštuje. Pomaže joj kao mladoj udovici bez djece da se snađe u ovom okrutnom svijetu.
KARMELA
Cura dana
FLORA
FLORA - Odustala je od divljih izlazaka. Više voli mirne noći uz čašu vina i dobru knjigu. Sazrela je i shvatila da život čine male stvari i da je manje više. To vrijedi za sve osim za mladiće. Njih i dalje voli velike, visoke i snažne. Takav joj je i sadašnji dečko. Ne voli čitati, ali motorka mu u rukama stoji bolje od knjige.
FLORA
Cura dana
DANIELA
DANIELA - Sezona je u punom jeku, ali turista nema kao prošle godine. Njezini apartmani su ostali prazni, a ona ako nešto jako mrzi to je kad ostane neispunjena. Stoga je snizila malo cijene kako bi je napunili, ali nije baš optimistična. Nada se da će početkom kolovoza biti bolje i da će turisti napuniti njezine prostore.
DANIELA