Obavijesti
Cura dana

Cura dana

FLORA - 26.07.2024
FLORA
FLORA - Odustala je od divljih izlazaka. Više voli mirne noći uz čašu vina i dobru knjigu. Sazrela je i shvatila da život čine male stvari i da je manje više. To vrijedi za sve osim za mladiće. Njih i dalje voli velike, visoke i snažne. Takav joj je i sadašnji dečko. Ne voli čitati, ali motorka mu u rukama stoji bolje od knjige.
Cura dana
DANIELA
DANIELA - Sezona je u punom jeku, ali turista nema kao prošle godine. Njezini apartmani su ostali prazni, a ona ako nešto jako mrzi to je kad ostane neispunjena. Stoga je snizila malo cijene kako bi je napunili, ali nije baš optimistična. Nada se da će početkom kolovoza biti bolje i da će turisti napuniti njezine prostore.
DANIELA
Cura dana
MIRNA
MIRNA - Nije odoljela sniženju. Kupila je jeftino lanene hlače. Bile su do poda dok ih nije oprala. Sad su do pola lista. Najprije se ljutila, a onda je shvatila da je manje više. Otkrili su se njeni lijepi zglobovi koje je primijetio susjed na plaži. Zvao ju je na piće poslije kupanja. Zoru su dočekali zagrljeni u hladu borova.
MIRNA
Cura dana
MINA
MINA - Malo je izgorjela na suncu. Nije pazila. Sva sreća da je susjed mljekar. Spasio ju je njegov jogurt. Masan, čvrst i razmaziv. Najbolje ga je staviti prije spavanja. Ujutro se probudila glatke, svježe i elastične kože. Sjala je od sreće i zadovoljstva, a i susjed jer je spasio njen nježni, podatni, osjetljivi ten.
MINA
Cura dana
LEONA
LEONA - Mlada turistička pratiteljica nedavno je prekinula dugogodišnju vezu s dečkom. Saznala je da je on varao unatrag dvije godine, a da mu je ona slijepo vjerovala. Jako je patila nakon prekida, ali je odlučila pustiti uzde i dati si malo oduška. Počela je izlaziti, a na pameti joj se samo dobro zabaviti.
LEONA
Cura dana
TANJA
TANJA - Dogovorila je kolektivni godišnji u svom obrtu za masažu te su se uputili na more. Velike vrućine je tjeraju da ne izlazi iz mora, ali ni to joj nije dovoljno jer voda nije dovoljno svježa. Stoga, svaki put kad izađe iz mora ode to hladnog tuša koji joj daje dovoljno rashlađenja pa sjedne na koktel uz najdražu knjigu.
TANJA