Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MINA - 23.07.2024
MINA
MINA - Malo je izgorjela na suncu. Nije pazila. Sva sreća da je susjed mljekar. Spasio ju je njegov jogurt. Masan, čvrst i razmaziv. Najbolje ga je staviti prije spavanja. Ujutro se probudila glatke, svježe i elastične kože. Sjala je od sreće i zadovoljstva, a i susjed jer je spasio njen nježni, podatni, osjetljivi ten.
Cura dana
LEONA
LEONA - Mlada turistička pratiteljica nedavno je prekinula dugogodišnju vezu s dečkom. Saznala je da je on varao unatrag dvije godine, a da mu je ona slijepo vjerovala. Jako je patila nakon prekida, ali je odlučila pustiti uzde i dati si malo oduška. Počela je izlaziti, a na pameti joj se samo dobro zabaviti.
LEONA
Cura dana
TANJA
TANJA - Dogovorila je kolektivni godišnji u svom obrtu za masažu te su se uputili na more. Velike vrućine je tjeraju da ne izlazi iz mora, ali ni to joj nije dovoljno jer voda nije dovoljno svježa. Stoga, svaki put kad izađe iz mora ode to hladnog tuša koji joj daje dovoljno rashlađenja pa sjedne na koktel uz najdražu knjigu.
TANJA
Cura dana
DONA
DONA - Diplomirala je prije dva dana. Još dvije godine i magistrirat će. Razmišlja da upiše i doktorat. Ne želi se vratiti na obiteljsko imanje. Nikad je nisu previše privlačili tov svinja i silaža. Još da dobije na lotu pa može na put. Želi se samo dobro provoditi na dalekim plažama u zagrljaju preplanulih ribara.
DONA
Cura dana
ALBINA
ALBINA - Godišnji je završio. Tri tjedna su proletjela u trenu. Sad je tužna. Gotovo neutješna. Dragi se morao vratiti na bauštelu u Njemačku. Treba plaćati kredit za stan, auto i traktor. Ne zna kako će preživjeti do Božića, kad će ga opet vidjeti. Morat će se nekako utješiti. Nasreću, ima novog susjeda. Mladoga samca.
ALBINA
Cura dana
BORKA
BORKA - Voli ljeto, ali ove paklene vrućine je ‘ubijaju’. U kući nema klimu, a da tragedija bude veća, prije ljeta je prekinula s dečkom, majstorom za klime. Razmišlja da ga nazove u ime starih vremena pa joj možda preko reda ugradi klimu.
BORKA