Obavijesti
Cura dana

Cura dana

HEDA - 13.07.2024
HEDA
HEDA - Jutros su je probudile vrane. U pet su graktale kao lude. Sjela je na frezu i otišla do zadružnog dućana. Birtija radi već od pola šest. Tamo je srela dva zalutala turista. Iznajmila im je sjenik za spavanje. Oni vole netaknutu prirodu, a ona eure. Mlađi, crnih očiju, odlučio je ostati. Voli kad joj kosa miriše po sijenu.
Cura dana
KORNELIJA
KORNELIJA - Voli sunce, more, vruće noći i ples do zore. Svako jutro uživa u ‘ljetnom kompletu’ - kava, rakija, lubenica i voda. Bez toga nema početka dana. Tako osnažena obično ode na plažu dok još nema turista. Poslije plivanja osvježi se malim, točenim pivom. Nakon toga svaki dan je radost, a koža joj je sjajna i podatna.
KORNELIJA
Cura dana
MIHAELA
MIHAELA - Mihaela nas je dočekala ispred obiteljske kuće uz domaći ledeni čaj. Kaže da nema boljeg lijeka od toga za ove vrućine. Priznaje i da ga zna proliti po sebi kad postane prevruće. Ne smeta joj što je nakon toga ljepljiva, more sve to lako opere. Nada se kako će ovoga ljeta upoznati nekog zgodnog Portugalca. Sanja Lisabon.
MIHAELA
Cura dana
MARINELA
MARINELA - Iako je iz mjesta Neorić, ova mlada poduzetnica ipak voli da je sve izorano i čisto. Pedantnost joj je velika vrlina, a ne voli ljude, posebice muškarce, koji su šlampavi i neuredni. Zbog toga ne može pronaći srodnu dušu, ali joj to nije tolika briga jer joj je ljepše samoj, nego s nekim tko ne zna dobro orati.
MARINELA
Cura dana
SONJA
SONJA - U najgore vrijeme joj se pokvarila klima u stanu pa sad muku muči pronaći majstora koji će je popraviti. Zbog svega jedva radi, pokušava se rashladiti hladnim pićima, ali joj to baš i ne uspijeva. U velikoj je nevolji i ne zna koliko će moći još dugo izdržati ovaj teror. Polako postaje očajna.
SONJA
Cura dana
NEVENA
NEVENA - Mlada agronomka zadnjih dana ima pune ruke posla. Njezin biznis je doslovno procvao otkad je otvorila profile na društvenim mrežama. Rajčice su joj rodile, a uskoro će i slatke lubenice. Najviše posla ima s narudžbama preko Facebooka, ali ne voli baš raditi sa svima. Bira mušterije i šalje robu samo na veliko
NEVENA