Obavijesti
Cura dana

Cura dana

KARLITA - 01.07.2024
KARLITA
KARLITA - Živciraju je lokalne neženje, nema s kime popiti kavu. Jednostavno, nisu dorasli njezinom intelektu. Ova mlada inženjerka elektrotehnike očajna je. Momci je pozivaju da im pregleda instalacije i vide samo njeno tijelo. A ona sanja život u velegradu, rad u velikoj kompaniji i noćne obilaske muzeja i umjetničkih izložbi...
Cura dana
FRANKA
FRANKA - Ljetna sezona je krenula, a s time i gužva u njenom životu. Ova mlada skiperka, inače geologinja po struci, dane provodi ploveći Jadranom. Znatiželjni turisti upijaju svaku njenu riječ dok im objašnjava kako su nastale stoljetne dalmatinske hridi. U danima kad nema turista, voli se opuštati na krmi jahte čitajući probrana djela.
FRANKA
Cura dana
KAJA
KAJA - Obožava tetovaže. Sad želi jednu novu, a ne zna koju. Nešto ljetno. U svakom slučaju odlučit će nakon zaruka koje ima u nedjelju. Nije se htjela zaručiti, ali obećao joj je da ju nakon toga vodi na Maldive. Pristala je jer je lako podmitljiva i to joj je dosad uvijek donosilo zadovoljstvo. Nada se da će i sad.
KAJA
Cura dana
BOSILJKA
BOSILJKA - Odlučila je da se vikendom više neće odmarati. To ju iscrpljuje, pa razmišlja o prijavi na neku utrku. Nada se da će je tamo zapaziti neki trkač koji je izdržljiv. Trenutno radi u telefonskoj centrali, a vjeruje da će joj trčanje pomoći da pronađe srodnu dušu s kojom bi trčala po tartan stazi.
BOSILJKA
Cura dana
BRANKA
BRANKA - Sezona je breskvi i marelica. Važno joj je da se vrti - novac. Ove godine je odlučila unaprijediti svoje poslovanje pa je uzgojila posebne vrste marelica, koje su puno slađe od normalnih. Narudžbi ne nedostaje, a za iduću godinu priprema posebne slastice. No dobro bi joj došla muška pomoć.
BRANKA
Cura dana
DUNJA
DUNJA - Mlada cvjećarica zadnjih dana ima pune ruke posla. Njezin posao je doslovno procvao otkad je otvorila profile na društvenim mrežama. Najviše posla ima na vjenčanjima, ali ne voli baš raditi s mladenkama, kaže da su joj prezahtjevne, ali zato najviše voli raditi s mladoženjama. S njima se, kaže, sve dogovori.
DUNJA