Obavijesti
Cura dana

Cura dana

KAJA - 29.06.2024
KAJA
KAJA - Obožava tetovaže. Sad želi jednu novu, a ne zna koju. Nešto ljetno. U svakom slučaju odlučit će nakon zaruka koje ima u nedjelju. Nije se htjela zaručiti, ali obećao joj je da ju nakon toga vodi na Maldive. Pristala je jer je lako podmitljiva i to joj je dosad uvijek donosilo zadovoljstvo. Nada se da će i sad.
Cura dana
BOSILJKA
BOSILJKA - Odlučila je da se vikendom više neće odmarati. To ju iscrpljuje, pa razmišlja o prijavi na neku utrku. Nada se da će je tamo zapaziti neki trkač koji je izdržljiv. Trenutno radi u telefonskoj centrali, a vjeruje da će joj trčanje pomoći da pronađe srodnu dušu s kojom bi trčala po tartan stazi.
BOSILJKA
Cura dana
BRANKA
BRANKA - Sezona je breskvi i marelica. Važno joj je da se vrti - novac. Ove godine je odlučila unaprijediti svoje poslovanje pa je uzgojila posebne vrste marelica, koje su puno slađe od normalnih. Narudžbi ne nedostaje, a za iduću godinu priprema posebne slastice. No dobro bi joj došla muška pomoć.
BRANKA
Cura dana
DUNJA
DUNJA - Mlada cvjećarica zadnjih dana ima pune ruke posla. Njezin posao je doslovno procvao otkad je otvorila profile na društvenim mrežama. Najviše posla ima na vjenčanjima, ali ne voli baš raditi s mladenkama, kaže da su joj prezahtjevne, ali zato najviše voli raditi s mladoženjama. S njima se, kaže, sve dogovori.
DUNJA
Cura dana
MIRTA
MIRTA - Mlada inženjerka agronomije u velikoj je drami. Uhvatila je dečka s turisticom iz Švedske u njezinu apartmanu i njezinu krevetu. Danima ne može oka sklopiti. Dečko joj od tada nosi cvijeće i piše pjesme da bi se pomirio s njom, ali ona ne želi biti rezerva. Teško joj je, ali neće se osvetiti. Intimu čuva za posebnog.
MIRTA
Cura dana
JAVORKA
JAVORKA - Nema sreće u ljubavi, ali ima u kartama. Pobijedila je na turniru u beli. Turnir se igrao u vatrogasnom domu, a glavna nagrada bila je četiri metra drva za zimu. Sad je mirna. Ne mora sama u šumu s motorkom. Nakon turnira šef DVD-a ju je odvezao kući u službenom kamionu. Malo su razgovarali. Možda će imati i sreće u ljubavi.
JAVORKA