Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DUNJA - 26.06.2024
DUNJA
DUNJA - Mlada cvjećarica zadnjih dana ima pune ruke posla. Njezin posao je doslovno procvao otkad je otvorila profile na društvenim mrežama. Najviše posla ima na vjenčanjima, ali ne voli baš raditi s mladenkama, kaže da su joj prezahtjevne, ali zato najviše voli raditi s mladoženjama. S njima se, kaže, sve dogovori.
Cura dana
MIRTA
MIRTA - Mlada inženjerka agronomije u velikoj je drami. Uhvatila je dečka s turisticom iz Švedske u njezinu apartmanu i njezinu krevetu. Danima ne može oka sklopiti. Dečko joj od tada nosi cvijeće i piše pjesme da bi se pomirio s njom, ali ona ne želi biti rezerva. Teško joj je, ali neće se osvetiti. Intimu čuva za posebnog.
MIRTA
Cura dana
JAVORKA
JAVORKA - Nema sreće u ljubavi, ali ima u kartama. Pobijedila je na turniru u beli. Turnir se igrao u vatrogasnom domu, a glavna nagrada bila je četiri metra drva za zimu. Sad je mirna. Ne mora sama u šumu s motorkom. Nakon turnira šef DVD-a ju je odvezao kući u službenom kamionu. Malo su razgovarali. Možda će imati i sreće u ljubavi.
JAVORKA
Cura dana
VESELA
VESELA - Obožava sezonu ljetnih festivala. Samo kruži obalom, pleše, upoznaje mlade strance... Život je lijep. Ne želi da ljeto prođe jer se tad mora vratiti studentskim obavezama. Malo je produljila studiranje, pa sad roditelji traže da konačno diplomira. Žele i da se uda, ali ne pada joj na pamet. Želi biti slobodna kao ptica.
VESELA
Cura dana
VILMA
VILMA - Mlada inženjerka građevine svoje malo selo napustila je zbog velikog grada. A tamo ju je privukla ljubav prema - velikim zgradama. Svjesna je da plijeni pažnju brojnih muškaraca, ali ona se time ne zamara. Posvećena je karijeri i cilju da se jednoga dana njen neboder uzdigne u nekom hrvatskom gradu.
VILMA
Cura dana
GRETA
GRETA - Za vikend ide u planine. Na hlađenje. Dosta joj je znojnih i vrućih noći te prevrtanja po krevetu. Želi spavati pokrivena i disati svjež planinski zrak koji širi pluća. A možda upozna i zgodnoga kolegu planinara koji u ruksaku nosi dobru kapljicu pa da mogu uživati uz logorsku vatru i daleke treptaje zvijezda.
GRETA