Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VILMA - 21.06.2024
VILMA
VILMA - Mlada inženjerka građevine svoje malo selo napustila je zbog velikog grada. A tamo ju je privukla ljubav prema - velikim zgradama. Svjesna je da plijeni pažnju brojnih muškaraca, ali ona se time ne zamara. Posvećena je karijeri i cilju da se jednoga dana njen neboder uzdigne u nekom hrvatskom gradu.
Cura dana
GRETA
GRETA - Za vikend ide u planine. Na hlađenje. Dosta joj je znojnih i vrućih noći te prevrtanja po krevetu. Želi spavati pokrivena i disati svjež planinski zrak koji širi pluća. A možda upozna i zgodnoga kolegu planinara koji u ruksaku nosi dobru kapljicu pa da mogu uživati uz logorsku vatru i daleke treptaje zvijezda.
GRETA
Cura dana
VILMA
VILMA - Srijedom ide na jogu. Rastezljivost joj je bitna. Najviše voli pozu “psa koji gleda dolje”. Nije joj stran ni “pas koji gleda gore”. Jedini problem joj je dečko. On je najčešće u pozi “pas koji gleda televizor”. Kad završi Euro, ostavit će ga. I prije bi, ali dobra je duša, pa će ga pustiti da na miru bleji u TV.
VILMA
Cura dana
BOŽICA
BOŽICA - Još 189 dana do Božića. Jedva čeka. Obožava zimu, snijeg, kićenje božićnih drvaca, kolačiće, darove, božićne pjesme... Trenutno radi 15 sati na dan. Sezona je počela. Vruće je, svi su nervozni. Ne voli ljeto, visoke temperature, nervozne, znojne ljude... Za Božić joj se vraća i zaručnik iz Norveške. Izdržat će nekako.
BOŽICA
Cura dana
VANJA
VANJA - Karta je u džepu, ali još uvijek gleda kako doći do Hamburga. Premišlja se avionom jer se boji, a gleda i ima li netko dodatno mjesto kako bi išla s njima. Želja joj je vidjeti hrvatske nogometaše uživo pa je uzela godišnji kako bi se uputila u Njemačku. Iz dubine duše će dati sve od sebe kako bi navijala za vatrene.
VANJA
Cura dana
NATALIJA
NATALIJA - Ubila ju je ova promjena vremena. Previše kiše, a premalo sunca. Jedva čeka da je opali jako sunce i da napokon može upijati sve zrake sunca. Na ljetovanje će ove godine s prijateljicama, nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s momkom. Veza ju je počela gušiti, a njoj treba slobode jer, smatra, nije dovoljno iskusila.
NATALIJA