Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BOŽICA - 18.06.2024
BOŽICA
BOŽICA - Još 189 dana do Božića. Jedva čeka. Obožava zimu, snijeg, kićenje božićnih drvaca, kolačiće, darove, božićne pjesme... Trenutno radi 15 sati na dan. Sezona je počela. Vruće je, svi su nervozni. Ne voli ljeto, visoke temperature, nervozne, znojne ljude... Za Božić joj se vraća i zaručnik iz Norveške. Izdržat će nekako.
Cura dana
VANJA
VANJA - Karta je u džepu, ali još uvijek gleda kako doći do Hamburga. Premišlja se avionom jer se boji, a gleda i ima li netko dodatno mjesto kako bi išla s njima. Želja joj je vidjeti hrvatske nogometaše uživo pa je uzela godišnji kako bi se uputila u Njemačku. Iz dubine duše će dati sve od sebe kako bi navijala za vatrene.
VANJA
Cura dana
NATALIJA
NATALIJA - Ubila ju je ova promjena vremena. Previše kiše, a premalo sunca. Jedva čeka da je opali jako sunce i da napokon može upijati sve zrake sunca. Na ljetovanje će ove godine s prijateljicama, nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s momkom. Veza ju je počela gušiti, a njoj treba slobode jer, smatra, nije dovoljno iskusila.
NATALIJA
Cura dana
TIHANA
TIHANA - Najglasnija dama makarske rivijere, a zove se Tihana. Život je ponekad pun ironije. Ali to ovu prodavačicu ljekovitog bilja i automobilskih guma ne sputava. Svakog jutra pliva tri kilometra, nakon toga slijedi pet kilometara trčanja, a tek onda kreće posao. Kupce privlači urlanjem. Najdraži dio dana joj je popodnevno spavanje.
TIHANA
Cura dana
BOSILJKA
BOSILJKA - Što je za običnu ženu šoping, to je za nju nogomet. Ima posebnu tekicu u koju bilježi detalje svake utakmice koju je pogledala. Tu su bilješke o taktikama, spornim situacijama, sudačkim greškama, formacijama... Nada se da će jednog dana napisati knjigu o nogometu. Već ima i naslov: “Dupli pas”.
BOSILJKA
Cura dana
VALENTINA
VALENTINA - Prodala je stan i odselila se u kuću. Dosta joj je zatvorenosti, želi imati svoje dvorište i svoju slobodu. Želi u svom vrtu uzgajati biološke stvari jer u nju može samo prirodno. Ne voli prskano niti umjetno. Želja joj je naći posao kako bi mogla raditi od doma i tako se brinuti o svom vrtu. U velikoj je potrazi.
VALENTINA