Obavijesti
Cura dana

Cura dana

NATALIJA - 16.06.2024
NATALIJA
NATALIJA - Ubila ju je ova promjena vremena. Previše kiše, a premalo sunca. Jedva čeka da je opali jako sunce i da napokon može upijati sve zrake sunca. Na ljetovanje će ove godine s prijateljicama, nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s momkom. Veza ju je počela gušiti, a njoj treba slobode jer, smatra, nije dovoljno iskusila.
Cura dana
TIHANA
TIHANA - Najglasnija dama makarske rivijere, a zove se Tihana. Život je ponekad pun ironije. Ali to ovu prodavačicu ljekovitog bilja i automobilskih guma ne sputava. Svakog jutra pliva tri kilometra, nakon toga slijedi pet kilometara trčanja, a tek onda kreće posao. Kupce privlači urlanjem. Najdraži dio dana joj je popodnevno spavanje.
TIHANA
Cura dana
BOSILJKA
BOSILJKA - Što je za običnu ženu šoping, to je za nju nogomet. Ima posebnu tekicu u koju bilježi detalje svake utakmice koju je pogledala. Tu su bilješke o taktikama, spornim situacijama, sudačkim greškama, formacijama... Nada se da će jednog dana napisati knjigu o nogometu. Već ima i naslov: “Dupli pas”.
BOSILJKA
Cura dana
VALENTINA
VALENTINA - Prodala je stan i odselila se u kuću. Dosta joj je zatvorenosti, želi imati svoje dvorište i svoju slobodu. Želi u svom vrtu uzgajati biološke stvari jer u nju može samo prirodno. Ne voli prskano niti umjetno. Želja joj je naći posao kako bi mogla raditi od doma i tako se brinuti o svom vrtu. U velikoj je potrazi.
VALENTINA
Cura dana
LIDIJA
LIDIJA - Čim završi stručno usavršavanje iz digitalnog marketinga postat će tiktokerica i influencerica. Vidi da se to isplati. Lijepa je, pametna, mlada, ambiciozna... Kao stvorena za politiku. Čekat će iduće izbore za Europski parlament. U tome vidi svoju šansu, a kad se jednom dokopa Bruxellesa, pokorit će cijeli svijet.
LIDIJA
Cura dana
SANJA
SANJA - Mlada maserka mjesecima se pripremala za ovo ljeto. Odlučila je trenirati i vježbati kako bi dobila tijelo kakvo je oduvijek željela. Imala je strogi režim prehrane, a na ovaj drastičan potez odlučila se jer ju je dečko ostavio zbog viška kilograma. Bilo joj je dosta, pa se odlučila na zaokret, a na more ide u njegovo mjesto.
SANJA