Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VALENTINA - 13.06.2024
VALENTINA
VALENTINA - Prodala je stan i odselila se u kuću. Dosta joj je zatvorenosti, želi imati svoje dvorište i svoju slobodu. Želi u svom vrtu uzgajati biološke stvari jer u nju može samo prirodno. Ne voli prskano niti umjetno. Želja joj je naći posao kako bi mogla raditi od doma i tako se brinuti o svom vrtu. U velikoj je potrazi.
Cura dana
LIDIJA
LIDIJA - Čim završi stručno usavršavanje iz digitalnog marketinga postat će tiktokerica i influencerica. Vidi da se to isplati. Lijepa je, pametna, mlada, ambiciozna... Kao stvorena za politiku. Čekat će iduće izbore za Europski parlament. U tome vidi svoju šansu, a kad se jednom dokopa Bruxellesa, pokorit će cijeli svijet.
LIDIJA
Cura dana
SANJA
SANJA - Mlada maserka mjesecima se pripremala za ovo ljeto. Odlučila je trenirati i vježbati kako bi dobila tijelo kakvo je oduvijek željela. Imala je strogi režim prehrane, a na ovaj drastičan potez odlučila se jer ju je dečko ostavio zbog viška kilograma. Bilo joj je dosta, pa se odlučila na zaokret, a na more ide u njegovo mjesto.
SANJA
Cura dana
MARIJELA
MARIJELA - I mlada profesorica tjelesnog odgoja željela je ovoga ljeta otvoriti apartman. No nije dobila dozvolu jer oci Dubrovnika teže održivu turizmu. Nije sretna jer njihova odluka nije održiva za nju. Zato će sad ovoga ljeta opet budžet puniti pravljenjem palačinki na plaži. Nije novac loš, ali i ona bi rado u hladu brojila eure...
MARIJELA
Cura dana
MIROSLAVA
MIROSLAVA - Lička cura, umjetnica koja s drvetom sve zna, ljubomorna je na Stjepu Bartulicu. Naime, njena mama njoj ne daje novac za životne troškove. A kaže da ima super mamu koje ju obožava. Zato joj ništa i ne daje, jer svoju kćer želi naučiti kako da se brine sama za sebe. Miroslava bi ipak htjela da joj mama nešto da...
MIROSLAVA
Cura dana
JELENA
JELENA - Izborna je šutnja jer su sutra izbori za EU pa mora biti tiho. Ali ima jedan veliki problem. Ona ne zna biti tiho i kod nje je uvijek sve glasno. No morat će se potruditi da ipak drži jezik za zubima, koliko god njoj to teško bilo. Ali jedno je sigurno. Ona će izaći na izbore i glasno zaokružiti svoje favorite.
JELENA