Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIROSLAVA - 09.06.2024
MIROSLAVA
MIROSLAVA - Lička cura, umjetnica koja s drvetom sve zna, ljubomorna je na Stjepu Bartulicu. Naime, njena mama njoj ne daje novac za životne troškove. A kaže da ima super mamu koje ju obožava. Zato joj ništa i ne daje, jer svoju kćer želi naučiti kako da se brine sama za sebe. Miroslava bi ipak htjela da joj mama nešto da...
Cura dana
JELENA
JELENA - Izborna je šutnja jer su sutra izbori za EU pa mora biti tiho. Ali ima jedan veliki problem. Ona ne zna biti tiho i kod nje je uvijek sve glasno. No morat će se potruditi da ipak drži jezik za zubima, koliko god njoj to teško bilo. Ali jedno je sigurno. Ona će izaći na izbore i glasno zaokružiti svoje favorite.
JELENA
Cura dana
MATILDA
MATILDA - Pune su joj ruke posla. Pripremala se cijelu godinu kako bi zadovoljila buduće goste, a smatra kako je za to nikad spremnija. Apartmani su joj rezervirani cijelo ljeto, a jako je sretna jer joj se vraćaju i gosti od prošle sezone. To je dokaz da je posao obavila kako treba jer očito svi žele još, a ona voli davati.
MATILDA
Cura dana
ŠTEFICA
ŠTEFICA - Kad plati režije i podstanarstvo, od stipendije joj ostane 12 eura mjesečno. Skromno se hrani, ali to je dobro za liniju. Sad kad ima puno samoniklog jestivog bilja lakše preživljava. Najviše voli koprive na lešo i šumske gljive. Prošli je vikend berući gljive upoznala i atraktivnog mladića. Ovaj će vikend zajedno u šumu.
ŠTEFICA
Cura dana
SUNČICA
SUNČICA - Naša mlada vulkanizerka s Hvara čudi se svima koji napadaju gospodina Bartulicu koji gotovo cijelu svoju i ženinu plaću troši na materijalne stvari. Uostalom, kaže, to i jest u prirodi svakog istinskog Hrvata, da pokaže kako ima. Pa što će selo reći? Sunčica će iz podrške u lipnju živjeti sa samo 38 eura...
SUNČICA
Cura dana
MALINA
MALINA - Amaterski se bavi astronomijom pa je jedva dočekala konjunkciju šest planeta. Veliko poravnanje rijetko se viđa. Za tu priliku od prijatelja je posudila jači teleskop, kako bi uživo uživali u plesu nebeskih tijela. Za tu priliku odabrala je i posebnu muziku. Slušat će Prokofljevov ‘Koncert za klavir i orkestar’.
MALINA