Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TEREZA - 03.06.2024
TEREZA
TEREZA - Ako joj dečko pobijedi na predstojećim Europskim izborima ide s njim u Bruxelles. Ako ne pobijedi ostavit će ga. Ima još kandidata. Nije se školovala da gubi vrijeme s luzerima. Još je završni rad dijeli od diplome prvostupnice. Želi vidjeti svijet, širiti horizonte i steći nova iskustva. Provincija je guši
Cura dana
JUSTINA
JUSTINA - Trebala je oprati sve prozore na kući trokatnici, ali boji se visine. Angažirala je zato dva mlada perača koji su to začas oprali. Imaju neki velik stroj koji šprica pjenu. Dali su joj da malo proba sama špricati. Sva se smočila pa se morala presvući da se ne prehladi. Ima jako osjetljivu kožu.
JUSTINA
Cura dana
MATILDA
MATILDA - Ima rođendan. Dečko je ju baš iznenadio poklonom. Dobila je ono što je najviše htjela. Miješalicu za beton narančaste boje. Sad može konačno zidati što hoće. Mora i deku na garažu izliti, a nakon toga planira ograditi imanje zidom. Ljeto će biti radno i plodonosno, baš se raduje.
MATILDA
Cura dana
MARA
MARA - Kao pravi domoljub, spojila je Dan državnosti s vikendom kako bi mogla proslaviti ovaj za nju vrlo važan dan. Pozvala je svoje društvo na njenu novu vikendicu kako bi obilježili dan kad je Hrvatska dobila svoja državna obilježja. Za tu prigodu spremila je hrvatsku hranu i vina, ali i zanimljiv glazbeni repertoar.
MARA
Cura dana
OLIVIJA
OLIVIJA - U selu svi misle da je malo čudna, ali nju baš briga što selo govori. Ona jako voli gmazove. Posebno zmije. Ljupke su i nisu opasne. To je odbilo mnoge muškarce, ali konačno je našla pravoga. Ne gmiže pred njom i ima velikog udava. Uživa kad ga drži u rukama. Topao je dok se uvija oko njene nježne podlaktice.
OLIVIJA
Cura dana
VEDRANA
VEDRANA - Napokon je dobila slobodne dane, pa će sebi priuštiti kratki izlet u London. Avionske karte su jeftine, sve je spremila, ali se boji jer prvi put putuje sama. Čitala je i istraživala što posjetiti i čega se paziti, a našla je i dobar smještaj. Nada se da će upoznati i neko društvo, a voli i dobra piva. Jedva čeka.
VEDRANA