Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MATILDA - 01.06.2024
MATILDA
MATILDA - Ima rođendan. Dečko je ju baš iznenadio poklonom. Dobila je ono što je najviše htjela. Miješalicu za beton narančaste boje. Sad može konačno zidati što hoće. Mora i deku na garažu izliti, a nakon toga planira ograditi imanje zidom. Ljeto će biti radno i plodonosno, baš se raduje.
Cura dana
MARA
MARA - Kao pravi domoljub, spojila je Dan državnosti s vikendom kako bi mogla proslaviti ovaj za nju vrlo važan dan. Pozvala je svoje društvo na njenu novu vikendicu kako bi obilježili dan kad je Hrvatska dobila svoja državna obilježja. Za tu prigodu spremila je hrvatsku hranu i vina, ali i zanimljiv glazbeni repertoar.
MARA
Cura dana
OLIVIJA
OLIVIJA - U selu svi misle da je malo čudna, ali nju baš briga što selo govori. Ona jako voli gmazove. Posebno zmije. Ljupke su i nisu opasne. To je odbilo mnoge muškarce, ali konačno je našla pravoga. Ne gmiže pred njom i ima velikog udava. Uživa kad ga drži u rukama. Topao je dok se uvija oko njene nježne podlaktice.
OLIVIJA
Cura dana
VEDRANA
VEDRANA - Napokon je dobila slobodne dane, pa će sebi priuštiti kratki izlet u London. Avionske karte su jeftine, sve je spremila, ali se boji jer prvi put putuje sama. Čitala je i istraživala što posjetiti i čega se paziti, a našla je i dobar smještaj. Nada se da će upoznati i neko društvo, a voli i dobra piva. Jedva čeka.
VEDRANA
Cura dana
STJEPKA
STJEPKA - Naša tonska tehničarka kaže da bi i ona u politici bila “žetončić” ako bi dobila ono što traži. No za razliku od svog imenjaka Stjepe, koji je za svoj glas tražio Muzej žrtava komunizma, Stjepka želi Muzej žrtava hrvatskih političara. Vjeruje da je tih ljudi puno više te, za razliku od komunizma, hrvatska politika još žari i pali...
STJEPKA
Cura dana
DALIJA
DALIJA - Ova promjena vremena baš utječe na njezino raspoloženje. Malo kiša pa sunce pa opet puno kiše. Nikako ne može na miru pospremiti svoju deblju odjeću, a izvaditi svoje ljetne haljine kako bi dobila i upila svaku zraku sunca. Nada se da će se vrijeme uskoro smiriti kako bi mogla pokazati i za što je trenirala kroz zimu.
DALIJA