Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DALIJA - 24.05.2024
DALIJA
DALIJA - Ova promjena vremena baš utječe na njezino raspoloženje. Malo kiša pa sunce pa opet puno kiše. Nikako ne može na miru pospremiti svoju deblju odjeću, a izvaditi svoje ljetne haljine kako bi dobila i upila svaku zraku sunca. Nada se da će se vrijeme uskoro smiriti kako bi mogla pokazati i za što je trenirala kroz zimu.
Cura dana
ERVINA
ERVINA - Prošle godine nisu klali. Nesretna je zbog toga što nisu mogli ići na sajam pršuta. Nadala se pobjedi i osvajanju još jedne medalje za vrhunske pršute. Najvažnije je znati dobro utrljati sol u meso, a ona je za to prava stručnjakinja. Pod njenim dugim čarobnim prstima sve postaje podatno i slasno.
ERVINA
Cura dana
NATALIJA
NATALIJA - U šoku je i nevjerici. Nakon 10 godina duge veze i nakon što je godinu dana bila zaručena, mlada frizerka saznala je kako je njezin dragi vara. I to ni manje ni više nego s njezinom prijateljicom. Nešto je bila načula, ali nije vjerovala u to. Sve dok nije odlučila vratiti se ranije s puta te ih je zatekla u svom krevetu.
NATALIJA
Cura dana
JAGODA
JAGODA - Jagoda je u problemu - bazga je u cvatu, a ona ne može doseći grane i ubrati si mirisan cvijet za proizvodnju domaćeg sirupa. Traži kršnog momka koji bi joj mogao pomoći u branju i pripremi ukusnog napitka. Od dobivenoga gustog sirupa radila bi mu sokove kojim bi ga uspješno okrijepila nakon napornog rada na suncu.
JAGODA
Cura dana
VERONIKA
VERONIKA - Počela je studirati novinarstvo, ali je shvatila da nije dobra u komunikaciji i da joj ne odgovara stresan gradski život. Vratila se u rodno mjesto gdje uživa s kokicama, pesekima, kravicama i kozicama. Muškarci joj prigovaraju da je hladna jer nije taktilna osoba, ali probrani znaju da je vatra nakon što popije jednu ljutu.
VERONIKA
Cura dana
SMILJANA
SMILJANA - Atraktivnoj mladoj kineziologinji život u malenom selu je gotovo pa lagan. Jedan susjed se ponudio da joj štiha vrt, a drugi će ga isfrezati. Njoj samo ostaje posaditi što treba. A onda će u vrelim lipanjskim danima crijevom zalijevati svoju malu oazu zdravlja i vitamina. Na opću ljubomoru susjedovih supruga.
SMILJANA