Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JAGODA - 21.05.2024
JAGODA
JAGODA - Jagoda je u problemu - bazga je u cvatu, a ona ne može doseći grane i ubrati si mirisan cvijet za proizvodnju domaćeg sirupa. Traži kršnog momka koji bi joj mogao pomoći u branju i pripremi ukusnog napitka. Od dobivenoga gustog sirupa radila bi mu sokove kojim bi ga uspješno okrijepila nakon napornog rada na suncu.
Cura dana
VERONIKA
VERONIKA - Počela je studirati novinarstvo, ali je shvatila da nije dobra u komunikaciji i da joj ne odgovara stresan gradski život. Vratila se u rodno mjesto gdje uživa s kokicama, pesekima, kravicama i kozicama. Muškarci joj prigovaraju da je hladna jer nije taktilna osoba, ali probrani znaju da je vatra nakon što popije jednu ljutu.
VERONIKA
Cura dana
SMILJANA
SMILJANA - Atraktivnoj mladoj kineziologinji život u malenom selu je gotovo pa lagan. Jedan susjed se ponudio da joj štiha vrt, a drugi će ga isfrezati. Njoj samo ostaje posaditi što treba. A onda će u vrelim lipanjskim danima crijevom zalijevati svoju malu oazu zdravlja i vitamina. Na opću ljubomoru susjedovih supruga.
SMILJANA
Cura dana
IRMA
IRMA - Za vikend planira filmsku večer. Ljubiteljica je horora pa se nada da će je dečko razveseliti s nekim od klasika žanra. Prošli puta je izabrao Petak 13 i Predskazanje, a sad se nada dobrom starom Egzorcistu s Max von Sydowom. Nakon horora uvijek lakše zaspi.
IRMA
Cura dana
LUNA
LUNA - Mlada studentice iz slavonskog zaseoka otišla je u veliki grad zbog obrazovanja. Između brojnih predavanja nadala se pronaći i ljubav. Međutim, vrckavi gradski mladići nisu joj se dopali. Zbog toga je shvatila da bi bilo bolje naći dečka iz svog kraja. Pozirala je i za članak lokalnog medija o 10 najpoželjnijih udavača.
LUNA
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - Svaki dan neki novi problemi. Mladoj stručnjakinji za promet jučer je poplavio podrum. Odvod joj se začepio pa joj se voda vratila u kuću. Neumorno je zvala brojne brojeve hitnih intervencija, ali je uspjela dobiti majstora tek nakon dva sata. Za to vrijeme je kantama, sama, iznosila vodu. Sad joj treba masaža.
VALERIJA