Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VALERIJA - 16.05.2024
VALERIJA
VALERIJA - Svaki dan neki novi problemi. Mladoj stručnjakinji za promet jučer je poplavio podrum. Odvod joj se začepio pa joj se voda vratila u kuću. Neumorno je zvala brojne brojeve hitnih intervencija, ali je uspjela dobiti majstora tek nakon dva sata. Za to vrijeme je kantama, sama, iznosila vodu. Sad joj treba masaža.
Cura dana
ZRINKA
ZRINKA - Oduvijek je željela ići u Patagoniju, ali nije imala novca. Čula je da Hrvatska otvara konzulat u Patagoniji. To je njena životna šansa. Javit će se na natječaj za rad u hrvatskom konzulatu čim bude objavljen. Sva sreća da zna narodne plesove, pa će se odmah moći uključiti u rad folklornog društva u Ushuaii.
ZRINKA
Cura dana
NEVENKA
NEVENKA - Nakon što je završila tečaj za masažu i dobila kredit za ulaganje u svoj posao, perspektivna ekonomistica odlučila je iskoristiti svoje zlatne ruke tako što će otvoriti salon za masažu. Želi ponuditi i nešto dodatno kako bi privukla što više klijenata. Otvorena je i za inovativne sugestije.
NEVENKA
Cura dana
NERA
NERA - Seli se i veseli se. Završila je fakultet i našla posao u dobrostojećoj tvrtki u Njemačkoj. Napravit će i oproštajni party u vatrogasnom domu. Okrenut će se odojak i svirat će tamburaši. A nakon toga, doviđenja. Jedva čeka. Već je našla stan, mali od 30 kvadrata. Konačno će biti sama i slobodna, a onda je sve moguće
NERA
Cura dana
SUNČICA
SUNČICA - Spasila ju je solarna oluja u orbiti Zemlje. Bila je pijana i poslala je mail dečku da ga ostavlja jer voli drugoga. Ujutro je shvatila da ga ne želi ostaviti. Najprije je mislila da je sve izgubljeno. Onda je na vijestima čula da kompjutori sinoć nisu radili zbog oluje. Odahnula je i natočila rasol protiv mamurluka.
SUNČICA
Cura dana
LARISA
LARISA - Jedva čeka da krenu borove iglice. Sirup od maslačka već je napravila. Malo je brine što će po iglice morati u duboku šumu, a jako se boji medvjeda. Morat će zamoliti susjeda da idu zajedno. Nasreću, on je mlad i stasiti lovočuvar. Zna šumu kao svoj džep, a ona je džepna Venera, pa neće biti nikakvih problema.
LARISA