Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LARISA - 11.05.2024
LARISA
LARISA - Jedva čeka da krenu borove iglice. Sirup od maslačka već je napravila. Malo je brine što će po iglice morati u duboku šumu, a jako se boji medvjeda. Morat će zamoliti susjeda da idu zajedno. Nasreću, on je mlad i stasiti lovočuvar. Zna šumu kao svoj džep, a ona je džepna Venera, pa neće biti nikakvih problema.
Cura dana
LANA
LANA - Jedva čeka da prođe ovo vrijeme kad je malo kiše pa malo sunca. Jedva čeka samo sunce kako bi mogla lijepo nakon posla otići do najdraže plaže i upiti sve zrake sunca. Jako se voli sunčati, ali za kupanje će morati još pričekati jer joj je voda još zericu prehladna. Ne može dočekati pravo ljeto da si do kraja da oduška.
LANA
Cura dana
JELENA
JELENA - Stručnjakinja za javnu nabavu u velikoj je dilemi. Ima ponudu da se preseli u Švicarsku, ali ona želi ostati u svojoj domovini. Za početak ne voli sir, a pogotovo ne voli rupe. Isto tako, njezin način života teško bi se uklopio u način rada u Švicarskoj, ali mami je velika ponuda i bonus su plavi momci.
JELENA
Cura dana
MIRNA
MIRNA - Njene koke nesu najbolja jaja u cijelom selu, a možda i cijeloj općini. Sve ih odmah proda čim ih koke snesu, a nesu svaki dan. Trenutno traži novog pijetla. Stari je prije nekoliko dana preletio ogradu i sad uživa u susjednom kokošinjcu. Ne želi se vratiti, a ona najbolje zna da bez dobrog pijetla nema dobrih jaja.
MIRNA
Cura dana
TARA
TARA - Dolazak ljetnih dana ju je iznenadio. Nije stigla staviti trajni lak, a morala je na plažu. Jedva se smirila. Sve je bilo lakše kad je upoznala barmena koji joj je napravio koktel života. Takav još nije kušala. Provod je bio sjajan. Jedva čeka da se ponovno vide za vikend. Preko tjedna radi u pekari pa ne stigne.
TARA
Cura dana
ANDREA
ANDREA - Mlada poduzetnica muku muči s kosilicom. Ne može kositi jer je zaboravila staviti ulje, a i zapekao joj se jedan šaraf. Zbog toga će pitati susjeda koji ima gedore kako bi joj pomogao maknuti šaraf. Morat će ga dosta nauljiti kako bi si olakšao posao. Kad to napraviti, poduzetnica će ga počastit trešnjama.
ANDREA