Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JELENA - 09.05.2024
JELENA
JELENA - Stručnjakinja za javnu nabavu u velikoj je dilemi. Ima ponudu da se preseli u Švicarsku, ali ona želi ostati u svojoj domovini. Za početak ne voli sir, a pogotovo ne voli rupe. Isto tako, njezin način života teško bi se uklopio u način rada u Švicarskoj, ali mami je velika ponuda i bonus su plavi momci.
Cura dana
MIRNA
MIRNA - Njene koke nesu najbolja jaja u cijelom selu, a možda i cijeloj općini. Sve ih odmah proda čim ih koke snesu, a nesu svaki dan. Trenutno traži novog pijetla. Stari je prije nekoliko dana preletio ogradu i sad uživa u susjednom kokošinjcu. Ne želi se vratiti, a ona najbolje zna da bez dobrog pijetla nema dobrih jaja.
MIRNA
Cura dana
TARA
TARA - Dolazak ljetnih dana ju je iznenadio. Nije stigla staviti trajni lak, a morala je na plažu. Jedva se smirila. Sve je bilo lakše kad je upoznala barmena koji joj je napravio koktel života. Takav još nije kušala. Provod je bio sjajan. Jedva čeka da se ponovno vide za vikend. Preko tjedna radi u pekari pa ne stigne.
TARA
Cura dana
ANDREA
ANDREA - Mlada poduzetnica muku muči s kosilicom. Ne može kositi jer je zaboravila staviti ulje, a i zapekao joj se jedan šaraf. Zbog toga će pitati susjeda koji ima gedore kako bi joj pomogao maknuti šaraf. Morat će ga dosta nauljiti kako bi si olakšao posao. Kad to napraviti, poduzetnica će ga počastit trešnjama.
ANDREA
Cura dana
MIRTA
MIRTA - Mlada vrtlarica izuzetno je upućena u vanjskopolitičke i unutarnjepolitičke odnose. No time se ne želi zamarati jer ima druge brige. Najteže joj pada promijenjivo vrijeme koje za nju predugo traje. Nada se boljem vremenu, a uskoro ga očekuje. Tada će moći posaditi rajčice koje će biti u ljeto slatke i velike.
MIRTA
Cura dana
LUNA
LUNA - Želi promijeniti frizuru. Susjeda joj je frizerka u mirovini. Predložila joj je trajnu, vodenu ondulaciju. Kad je shvatila da se mora ošišati, odustala je. Njena kosa njen je ponos. Možda će samo pustiti šiške. Treba joj novi imidž za novu sezonu. Dobila je gažu na plaži. Vodit će plesni studio za strane turiste. Jedva čeka.
LUNA