Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRTA - 05.05.2024
MIRTA
MIRTA - Mlada vrtlarica izuzetno je upućena u vanjskopolitičke i unutarnjepolitičke odnose. No time se ne želi zamarati jer ima druge brige. Najteže joj pada promijenjivo vrijeme koje za nju predugo traje. Nada se boljem vremenu, a uskoro ga očekuje. Tada će moći posaditi rajčice koje će biti u ljeto slatke i velike.
Cura dana
LUNA
LUNA - Želi promijeniti frizuru. Susjeda joj je frizerka u mirovini. Predložila joj je trajnu, vodenu ondulaciju. Kad je shvatila da se mora ošišati, odustala je. Njena kosa njen je ponos. Možda će samo pustiti šiške. Treba joj novi imidž za novu sezonu. Dobila je gažu na plaži. Vodit će plesni studio za strane turiste. Jedva čeka.
LUNA
Cura dana
ANĐELA
ANĐELA - Dečko ju je opet osramotio. Proslava Prvog maja pretvorila se u pakao. Vodila ga je kod tetke na roštilj. Napio se, pojeo je sve ćevape i razbio kristalnu vazu s karanfilima. Rasplakala se i ostavila ga. Za vikend s prijateljicama ide u spa. Želi se utješiti i upoznati novog muškarca koji ju neće sramotiti.
ANĐELA
Cura dana
MILANA
MILANA - Mlada računovotkinja nije spojila samo 1. maj nego je spojila cijeli tjedan te je skoknula u Vodice brčkati se u moru. Kažu da je more hladno, ali njoj to baš paše jer ne podnosi vrućine, a dobro joj je i za zdravlje. Jedino joj smeta to što je sama u apartmanu i na odmoru, pa joj je navečer dosadno.
MILANA
Cura dana
ANKICA
ANKICA - Mlada ekonomistica je na mukama. Ljeto je na vratima, a ona još nije dogovorila godišnji odmor, a niti destinaciju na koju će otići ove godine. Želja joj je otići na neki otok, ali se boji da joj je to malo preskupo. Zato želi okupiti veću ekipu kako bi podijelili troškove, ali i da ljeto bude malo zabavnije i uzbudljivije.
ANKICA
Cura dana
LUCIJA
LUCIJA - Luce želi biti profesionalni političar. Kaže da ima sve predispozicije za tu karijeru - niti jedan dan staža u realnom sektoru i spremna je surađivati sa svima... Sviđa joj se riječ ‘žetončić’ i kaže da bi i ona, naravno uz pravu cijenu, bila taj žeton koji će prevagnuti na jednu ili drugu stranu. Ideologija joj nije toliko važna...
LUCIJA