Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LUCIJA - 29.04.2024
LUCIJA
LUCIJA - Luce želi biti profesionalni političar. Kaže da ima sve predispozicije za tu karijeru - niti jedan dan staža u realnom sektoru i spremna je surađivati sa svima... Sviđa joj se riječ ‘žetončić’ i kaže da bi i ona, naravno uz pravu cijenu, bila taj žeton koji će prevagnuti na jednu ili drugu stranu. Ideologija joj nije toliko važna...
Cura dana
LAHORKA
LAHORKA - Od malena je znala da ima talent za jednu stvar - spajanje parova. Već nakon 30 sekundi zna tko je za koga, tko će uspjeti, a tko ne... Neki dan je srušila svoj brzinski rekord. Došli su joj, naime, iz SDP-a. No Lahorka je već nakon dvije sekunde rekla da za njih nema nikoga... Ni uz mito, ni uz nagovaranja...
LAHORKA
Cura dana
DANIJELA
DANIJELA - Razveselila se proljeću i radovima u vrtu. No još nema pravi alat pa će pitati susjeda može li doći prekopati vrt. On ima snažne ruke jer je stalno u teretani, a preko dana radi na građevini. Kad joj prekopa vrt, u kojemu će posaditi rajčice i papriku, ponudit će ga domaćom pitom od jabuke i kavom.
DANIJELA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Trgovkinja je zatekla dečka sa svojom najboljom prijateljicom u svojoj kući, na svom krevetu. Nije znala kako reagirati, ali se ubrzo smirila i odlučila da nisu vrijedni njenog bijesa. Okrenula je novu stranicu u životu i uplatila putovanje u Maroku gdje neće imati kočnicu. A možda i ostane tamo uz pokoju devu.
MIRJANA
Cura dana
JAGODA
JAGODA - Na pilatesu je ozlijedila nogu pa sad mora strogo mirovati. Iako nije navikla ležati te je uvijek u pokretu sad zbog longete se ne može puno micati. To joj jako smeta pa stalno zove prijatelje da joj dođu na kavu. Nada se da će brzo na noge i vratiti se svojim brojnim aktivnostima. Jedva čeka opet skakati i veseliti se.
JAGODA
Cura dana
SNJEŠKA
SNJEŠKA - Čizmice, bundu i poplun spremila je u podrum. Izvadila je haljine s bretelicama i ljetne sandale. Sad vidi da se prevarila. Iznenadio ju je jučerašnji snijeg. Morala je zvati i ralicu da joj očiste dvorište. Vozač ralice ostao je za svaki slučaj cijelu noć. Novi snijeg nije pao, ali njeno srce sad grije nova ljubav.
SNJEŠKA