Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DANIJELA - 27.04.2024
DANIJELA
DANIJELA - Razveselila se proljeću i radovima u vrtu. No još nema pravi alat pa će pitati susjeda može li doći prekopati vrt. On ima snažne ruke jer je stalno u teretani, a preko dana radi na građevini. Kad joj prekopa vrt, u kojemu će posaditi rajčice i papriku, ponudit će ga domaćom pitom od jabuke i kavom.
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Trgovkinja je zatekla dečka sa svojom najboljom prijateljicom u svojoj kući, na svom krevetu. Nije znala kako reagirati, ali se ubrzo smirila i odlučila da nisu vrijedni njenog bijesa. Okrenula je novu stranicu u životu i uplatila putovanje u Maroku gdje neće imati kočnicu. A možda i ostane tamo uz pokoju devu.
MIRJANA
Cura dana
JAGODA
JAGODA - Na pilatesu je ozlijedila nogu pa sad mora strogo mirovati. Iako nije navikla ležati te je uvijek u pokretu sad zbog longete se ne može puno micati. To joj jako smeta pa stalno zove prijatelje da joj dođu na kavu. Nada se da će brzo na noge i vratiti se svojim brojnim aktivnostima. Jedva čeka opet skakati i veseliti se.
JAGODA
Cura dana
SNJEŠKA
SNJEŠKA - Čizmice, bundu i poplun spremila je u podrum. Izvadila je haljine s bretelicama i ljetne sandale. Sad vidi da se prevarila. Iznenadio ju je jučerašnji snijeg. Morala je zvati i ralicu da joj očiste dvorište. Vozač ralice ostao je za svaki slučaj cijelu noć. Novi snijeg nije pao, ali njeno srce sad grije nova ljubav.
SNJEŠKA
Cura dana
DUBRAVKA
DUBRAVKA - Trenutno je nezaposlena, a školovala se za tokaricu. Radi u lokalnom kafiću, a za sebe kaže da izvrsno poznaje vina. Veseli se berbama, u koju će ići s prijateljicama. Nakon što obave berbu, radit će vino, kaže - vrhunske kvalitete, koje će ponuditi i gazdi kafića u kojem radi. No ipak sanja da postane sommelierka.
DUBRAVKA
Cura dana
LUCA
LUCA - Sinoć se posvađala s dečkom. Nije htio da gledaju El Clásico. Sve je priredila. I pivo i pizzu i sendviče, a on je otišao trčati. Kaže da nabija formu. Zna da laže i da ne nabija ništa. Sumnja da je vara. I kad mu je već do nabijanja, nabit će mu rogove. Neka onda trči do mile volje i bude u formi za ljeto.
LUCA