Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JAGODA - 25.04.2024
JAGODA
JAGODA - Na pilatesu je ozlijedila nogu pa sad mora strogo mirovati. Iako nije navikla ležati te je uvijek u pokretu sad zbog longete se ne može puno micati. To joj jako smeta pa stalno zove prijatelje da joj dođu na kavu. Nada se da će brzo na noge i vratiti se svojim brojnim aktivnostima. Jedva čeka opet skakati i veseliti se.
Cura dana
SNJEŠKA
SNJEŠKA - Čizmice, bundu i poplun spremila je u podrum. Izvadila je haljine s bretelicama i ljetne sandale. Sad vidi da se prevarila. Iznenadio ju je jučerašnji snijeg. Morala je zvati i ralicu da joj očiste dvorište. Vozač ralice ostao je za svaki slučaj cijelu noć. Novi snijeg nije pao, ali njeno srce sad grije nova ljubav.
SNJEŠKA
Cura dana
DUBRAVKA
DUBRAVKA - Trenutno je nezaposlena, a školovala se za tokaricu. Radi u lokalnom kafiću, a za sebe kaže da izvrsno poznaje vina. Veseli se berbama, u koju će ići s prijateljicama. Nakon što obave berbu, radit će vino, kaže - vrhunske kvalitete, koje će ponuditi i gazdi kafića u kojem radi. No ipak sanja da postane sommelierka.
DUBRAVKA
Cura dana
LUCA
LUCA - Sinoć se posvađala s dečkom. Nije htio da gledaju El Clásico. Sve je priredila. I pivo i pizzu i sendviče, a on je otišao trčati. Kaže da nabija formu. Zna da laže i da ne nabija ništa. Sumnja da je vara. I kad mu je već do nabijanja, nabit će mu rogove. Neka onda trči do mile volje i bude u formi za ljeto.
LUCA
Cura dana
NADICA
NADICA - Nadala se da će joj dečko pobijediti na izborima i da će dobiti neku funkciju. Neko ministarstvo ili ured ili neka uprava. Sad će ga morati ostaviti. Nije se ona zato školovala. Treba joj netko probitačan, željan karijere u velikom gradu. Dosta joj je života na selu. Želi svjetla velegrada, veliki stan i skupi auto.
NADICA
Cura dana
VJERA
VJERA - Tamo gdje je rođena vuk je domaća životinja. I jutros ga je vidjela dok je ranom zorom išla na posao. Jako se boji pa je zvala predsjednika lovačkog društva. Obećao je da će joj pomoći. Pozvao ju je k sebi na predavanje i pokaznu vježbu kako se obraniti od napada divlje životinje. Raduje se što će naučiti nove vještine.
VJERA