Obavijesti
Cura dana

Cura dana

NADICA - 20.04.2024
NADICA
NADICA - Nadala se da će joj dečko pobijediti na izborima i da će dobiti neku funkciju. Neko ministarstvo ili ured ili neka uprava. Sad će ga morati ostaviti. Nije se ona zato školovala. Treba joj netko probitačan, željan karijere u velikom gradu. Dosta joj je života na selu. Želi svjetla velegrada, veliki stan i skupi auto.
Cura dana
VJERA
VJERA - Tamo gdje je rođena vuk je domaća životinja. I jutros ga je vidjela dok je ranom zorom išla na posao. Jako se boji pa je zvala predsjednika lovačkog društva. Obećao je da će joj pomoći. Pozvao ju je k sebi na predavanje i pokaznu vježbu kako se obraniti od napada divlje životinje. Raduje se što će naučiti nove vještine.
VJERA
Cura dana
DORA
DORA - Jučer je ipak morala raditi iako nije bio radni dan. Njene krave za neradni dan ne znaju. Nakon mužnje stigla je i glasati, a poslije je usirila mlijeko. Svakog petka ide na tržnicu jer se njezin sir dobro prodaje. Još da joj od mužnje ne natiču ruke. Morat će manje stiskati i biti nježnija.
DORA
Cura dana
MIRTA
MIRTA - Danas ima rođendan. Ne zna hoće li ga slaviti. Prijatelji je već pitaju hoće li imati party. To joj ide na živce. Kome se još puše na svijećice? Odlučila je da će ostaviti dečka. Od kad trači i priprema maraton nema više vremena za nju. Nije ona drugotna da mu bude važnije od prolaznog vremena na 42 kilometra.
MIRTA
Cura dana
ANTONIJA
ANTONIJA - Napokon je dočekala da može iskoristiti svoje pravo glasovanja na izborima. Ne može dočekati srijedu kako bi napokon uzela taj glasački listić i zaokruži svoje favorite. Još se nije odlučila koga će podržati, ali želi da što više ljudi napravi isto kao i ona - izađu na birališta. Možda i upozna nekog na biralištu.
ANTONIJA
Cura dana
MARINA
MARINA - Stručnjakinja za javnu nabavu je u velikoj dilemi. Ima ponudu da se preseli u Švicarsku, ali ona želi ostati u svojoj domovini. Za početak ne voli sir, a pogotovo ne voli rupe. Isto tako, njezin dalmatinski način života teško bi se uklopio u način rada u Švicarskoj, ali mami je velika ponuda i bonus su plavi momci.
MARINA