Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRTA - 17.04.2024
MIRTA
MIRTA - Danas ima rođendan. Ne zna hoće li ga slaviti. Prijatelji je već pitaju hoće li imati party. To joj ide na živce. Kome se još puše na svijećice? Odlučila je da će ostaviti dečka. Od kad trači i priprema maraton nema više vremena za nju. Nije ona drugotna da mu bude važnije od prolaznog vremena na 42 kilometra.
Cura dana
ANTONIJA
ANTONIJA - Napokon je dočekala da može iskoristiti svoje pravo glasovanja na izborima. Ne može dočekati srijedu kako bi napokon uzela taj glasački listić i zaokruži svoje favorite. Još se nije odlučila koga će podržati, ali želi da što više ljudi napravi isto kao i ona - izađu na birališta. Možda i upozna nekog na biralištu.
ANTONIJA
Cura dana
MARINA
MARINA - Stručnjakinja za javnu nabavu je u velikoj dilemi. Ima ponudu da se preseli u Švicarsku, ali ona želi ostati u svojoj domovini. Za početak ne voli sir, a pogotovo ne voli rupe. Isto tako, njezin dalmatinski način života teško bi se uklopio u način rada u Švicarskoj, ali mami je velika ponuda i bonus su plavi momci.
MARINA
Cura dana
ANA
ANA - Počinje sezona berbe jagoda, a Ana je poznata kao radoholičarka koja voli radove na poljoprivredi a berba jagoda je posebno veseli. Zna se što slijedi nakon berbe. Malo se popije pa se završi na drvenim bačvama vina. No, ne smije pretjerati u veselici jer sljedeći tjedan mora pripremiti kosilicu za travu.
ANA
Cura dana
LJERKA
LJERKA - Ovaj vikend se veseli sunčanom vremenu i visokim temperaturama. Zato će otići negdje na izlet s prijateljicama kako bi se okupala. Iako je more možda hladno, njoj to odgovara. Puno radi, a tako će najbolje opustit stisnute mišiće. Kasnije će otići na masažu kako bi se još više opustila. Nada se nekom maseru koji će joj pomoći.
LJERKA
Cura dana
DUNJA
DUNJA - Čim je počelo proljeće, uhvatila se radova u vrtu. Želi okopati čim više zemlje kako bi posadila cvijeće, ali i neko povrće. No, treba joj veća lopata s kojom bi mogla brže završiti posao. Otići će do susjeda koji će joj pomoći s kopanjem ali i sadnjom. Ponudit će joj i veću lopatu, ali i kopačicu.
DUNJA