Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARINA - 15.04.2024
MARINA
MARINA - Stručnjakinja za javnu nabavu je u velikoj dilemi. Ima ponudu da se preseli u Švicarsku, ali ona želi ostati u svojoj domovini. Za početak ne voli sir, a pogotovo ne voli rupe. Isto tako, njezin dalmatinski način života teško bi se uklopio u način rada u Švicarskoj, ali mami je velika ponuda i bonus su plavi momci.
Cura dana
ANA
ANA - Počinje sezona berbe jagoda, a Ana je poznata kao radoholičarka koja voli radove na poljoprivredi a berba jagoda je posebno veseli. Zna se što slijedi nakon berbe. Malo se popije pa se završi na drvenim bačvama vina. No, ne smije pretjerati u veselici jer sljedeći tjedan mora pripremiti kosilicu za travu.
ANA
Cura dana
LJERKA
LJERKA - Ovaj vikend se veseli sunčanom vremenu i visokim temperaturama. Zato će otići negdje na izlet s prijateljicama kako bi se okupala. Iako je more možda hladno, njoj to odgovara. Puno radi, a tako će najbolje opustit stisnute mišiće. Kasnije će otići na masažu kako bi se još više opustila. Nada se nekom maseru koji će joj pomoći.
LJERKA
Cura dana
DUNJA
DUNJA - Čim je počelo proljeće, uhvatila se radova u vrtu. Želi okopati čim više zemlje kako bi posadila cvijeće, ali i neko povrće. No, treba joj veća lopata s kojom bi mogla brže završiti posao. Otići će do susjeda koji će joj pomoći s kopanjem ali i sadnjom. Ponudit će joj i veću lopatu, ali i kopačicu.
DUNJA
Cura dana
RUŽA
RUŽA - Mlada odvjetnica promijenila je posao te sad ima salon za nokte. Otkad je otvorila salon ne staje s poslom. Ima jako malo privatnog vremena. Nije baš sretna zbog toga. U međuvremenu je prekinula s dečkom pa joj je počeo nedostajati ljudski kontakt. Zato daje besplatnu masažu glave uz tretman noktiju.
RUŽA
Cura dana
JASENKA
JASENKA - Birokratski posao koji već godinama radi joj je postao vrlo dosadan i naporan. Niti kolege joj više nisu uzbudljivi te smatra kako na poslu samo vene i ne vidi perspektivu. Želi se okušati u nečemu atraktivnijem pa se počela javljati u agencije za modele. Ljepotu ima, visinu ima, a smatra i kako je vrlo lukava.
JASENKA