Obavijesti
Cura dana

Cura dana

RUŽA - 11.04.2024
RUŽA
RUŽA - Mlada odvjetnica promijenila je posao te sad ima salon za nokte. Otkad je otvorila salon ne staje s poslom. Ima jako malo privatnog vremena. Nije baš sretna zbog toga. U međuvremenu je prekinula s dečkom pa joj je počeo nedostajati ljudski kontakt. Zato daje besplatnu masažu glave uz tretman noktiju.
Cura dana
JASENKA
JASENKA - Birokratski posao koji već godinama radi joj je postao vrlo dosadan i naporan. Niti kolege joj više nisu uzbudljivi te smatra kako na poslu samo vene i ne vidi perspektivu. Želi se okušati u nečemu atraktivnijem pa se počela javljati u agencije za modele. Ljepotu ima, visinu ima, a smatra i kako je vrlo lukava.
JASENKA
Cura dana
TENA
TENA - Dogovorila se s prijateljicama da će otići na kruzersko putovanje. Želja joj je obići brojne otoke, ali i upoznati puno ljudi. Dosta joj je samačkog života, ali nije spremna još ući u vezu. Želi se malo opustiti, malo života iskusiti pa se onda skrasiti. Nada se da će na kruzeru biti i nešto mlađe ekipe.
TENA
Cura dana
ANĐELIJA
ANĐELIJA - Primatologinja iz Dalmacije pokrenula je peticiju da se u Milanovićevim obračunima s bilo kime ne spominju više nikakve životinje. Anđelija još uvijek nije došla k sebi nakon što je predsjednik iz rukava izvukao plamenog jazavca. No cilj joj je iskorijeniti iskorištavanje životinja u političke svrhe...
ANĐELIJA
Cura dana
STELLA
STELLA - Neovisna stručnjakinja za implementaciju europskih fondova u državnu upravu ovih je dana zatrpana poslom. Svi bi pare, a ne znaju kako. Trči sa sastanka na sastanak, a u rijetkim trenucima odmora pokušava meditirati gledajuću u zeleno drveće.
STELLA
Cura dana
LARA
LARA - Za vikend ide s prijateljicama u toplice. Baš se raduje. Ludo će se provesti. Jedva čeka večer s tamburašima. Plesat će na stolu. Tako se najbolje rješava stresa. Posao joj nije lak, a trenutno se oporavlja od prekida s dečkom. Traži i novoga pa se nada da će posjet toplicama i ludi provod biti plodonosan.
LARA