Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JASENKA - 10.04.2024
JASENKA
JASENKA - Birokratski posao koji već godinama radi joj je postao vrlo dosadan i naporan. Niti kolege joj više nisu uzbudljivi te smatra kako na poslu samo vene i ne vidi perspektivu. Želi se okušati u nečemu atraktivnijem pa se počela javljati u agencije za modele. Ljepotu ima, visinu ima, a smatra i kako je vrlo lukava.
Cura dana
TENA
TENA - Dogovorila se s prijateljicama da će otići na kruzersko putovanje. Želja joj je obići brojne otoke, ali i upoznati puno ljudi. Dosta joj je samačkog života, ali nije spremna još ući u vezu. Želi se malo opustiti, malo života iskusiti pa se onda skrasiti. Nada se da će na kruzeru biti i nešto mlađe ekipe.
TENA
Cura dana
ANĐELIJA
ANĐELIJA - Primatologinja iz Dalmacije pokrenula je peticiju da se u Milanovićevim obračunima s bilo kime ne spominju više nikakve životinje. Anđelija još uvijek nije došla k sebi nakon što je predsjednik iz rukava izvukao plamenog jazavca. No cilj joj je iskorijeniti iskorištavanje životinja u političke svrhe...
ANĐELIJA
Cura dana
STELLA
STELLA - Neovisna stručnjakinja za implementaciju europskih fondova u državnu upravu ovih je dana zatrpana poslom. Svi bi pare, a ne znaju kako. Trči sa sastanka na sastanak, a u rijetkim trenucima odmora pokušava meditirati gledajuću u zeleno drveće.
STELLA
Cura dana
LARA
LARA - Za vikend ide s prijateljicama u toplice. Baš se raduje. Ludo će se provesti. Jedva čeka večer s tamburašima. Plesat će na stolu. Tako se najbolje rješava stresa. Posao joj nije lak, a trenutno se oporavlja od prekida s dečkom. Traži i novoga pa se nada da će posjet toplicama i ludi provod biti plodonosan.
LARA
Cura dana
REA
REA - Zvali su je iz jedne stranke da im bude na listi za Sabor. Odbila je. Ima pametnijeg posla. Kad završi proljetna sjetva, ide na tečaj tajlandske masaže. Sije soju, suncokret, crvenu djetelinu, lucernu i kukuruz. Planira otvoriti salon. To joj je životni san. Već su joj rekli da njene ruke čine čuda jer ima čaroban dodir.
REA