Obavijesti
Cura dana

Cura dana

REA - 05.04.2024
REA
REA - Zvali su je iz jedne stranke da im bude na listi za Sabor. Odbila je. Ima pametnijeg posla. Kad završi proljetna sjetva, ide na tečaj tajlandske masaže. Sije soju, suncokret, crvenu djetelinu, lucernu i kukuruz. Planira otvoriti salon. To joj je životni san. Već su joj rekli da njene ruke čine čuda jer ima čaroban dodir.
Cura dana
SUNČICA
SUNČICA - Užasava se toplinskog udara koji nas čeka. Već je iz ormara izvadila tanke ljetne haljine na bretelice. Razmišlja i o tome da potraži novi posao u Gorskom kotaru. Želi živjeti u blizini šuma koje ugodno hlade. Posao na nekoj pilani bi je zadovoljio, a nisu joj mrski ni kršni šumski radnici koji motorku drže kao olovku.
SUNČICA
Cura dana
NIKICA
NIKICA - Dečko ju je zaprosio. Kleknuo je ispred nje s ružom i prstenom. Rekla mu je “ne” jer ju je osramotio na obiteljskom ručku. Mislio je da će pristati ako to učini pred svima. Sjela je na prvi bus, otišla do prvog aerodroma i odletjela tetki u Köln. Sad radi u restoranu. Šef sale stalno joj se smješka i sve se češće druže.
NIKICA
Cura dana
MARA
MARA - Voli mijenjati fakultete. Već je tri promijenila. Život je tako zanimljiviji. Upoznaje razne mladiće. Dosad joj se nije posrećilo, pa razmišlja o upisu četvrtog fakulteta. Nakon društvenih znanosti vrijeme je da upiše nešto tehnički ili strojarski.Tamo je veći izbor. Jedino još mora smisliti što će reći roditeljima.
MARA
Cura dana
SUZANA
SUZANA - Završila je veliki goblen za primaću sobu. Jedva čeka da ga objesi na zid i da ga gosti koji će doći na blagdanski ručak vide. Uvijek je voljela umjetnost, a kad je otkrila iglu i konac njenoj sreći nije bilo kraja. Razmišlja da se i profesionalno bavi izradom goblena. Nema toga što njene ruke ne mogu izvesti.
SUZANA
Cura dana
EVA
EVA - Rad na farmi muzara je iscrpljuje. Teško su ustajati zorom, a i ruke je bole. Zato je odlučila studirati. Upisala je studij kreativnog biznisa. Na prvom predavanju mladi asistent joj je pomogao kopirati skripte. Sad su već tri mjeseca u vezi. Uskoro će se zaručiti. Kupio joj je i prsten. Da je znala ranije bi počela studirati.
EVA