Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TENA - 27.03.2024
TENA
TENA - Mlada stručnjakinja za javnu nabavu odlučila si je začiniti malo život pa si je uplatila putovanje u Egipat. Želja joj je vidjeti te famozne piramide, ali i upoznati nove ljude. Iako je na put namjeravala s prijateljicom, ona je morala odustati. Sad će na put sama, a nada se da će upoznati i nekog momka da joj začini put.
Cura dana
MAGDALENA
MAGDALENA - Napokon je dočekala lijepo vrijeme kako bi mogla obrađivati svoj mali vrt. U njemu želi posaditi razno cvijeće, ali i neko povrće kako bi mogla ponekad napraviti neko fino lagano jelo. Obožava stvarati svojim rukama i vrlo je vješta s njima. Kad nešto primi, nemoguće je da to ne naraste i da ne uspije.
MAGDALENA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Mlada cvjećarka zadnjih dana ima pune ruke posla. Njezin posao je doslovno procvao otkad je otvorila profile na društvenim mrežama. Najviše posla ima na vjenčanjima, ali ne voli baš raditi s mladenkama, kaže da su joj prezahtjevne, ali zato najviše voli raditi s mladoženjama. S njim, kaže, sve se dogovori.
MIRJANA
Cura dana
DINKA
DINKA - Serviserka bicikala željela se ove sezone prebaciti na turizam. Ima puno zemlje, no problem je što nije mogla graditi jer nema građevinske dozvole. Rekli su joj da se javi susjedu jer on kao zna kako prenamijeniti zemljište. Izašao joj je u susret te sad rade na modelu prenamjene, koji neće privući previše pozornosti.
DINKA
Cura dana
MARA
MARA - Vrsna je majstorica za prozorska okna. U lokalnoj tvornici cijene njenu stručnost. Jedini je problem što je shvatila da su dosad svi muškarci u njenom životu bili kao staklo. Prozirni i krhki. Zato je odlučila naći novog mladića, čvrstog, pouzdanog i otpornog na sve. Poput hrastovine od koje se rade najbolji prozori.
MARA
Cura dana
DUBRAVKA
DUBRAVKA - Odlučila je da vikendom više neće svirati i pjevati na svadbama. To ju iscrpljuje, pa razmišlja da se prijavi na neki talent show. Tom prijavom nada se da će je zapaziti i da će dobiti bolji posao. Trenutno radi u telefonskoj centrali, a nada se da će joj dečko za darovati novi veliki mikrofon.
DUBRAVKA