Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARA - 23.03.2024
MARA
MARA - Vrsna je majstorica za prozorska okna. U lokalnoj tvornici cijene njenu stručnost. Jedini je problem što je shvatila da su dosad svi muškarci u njenom životu bili kao staklo. Prozirni i krhki. Zato je odlučila naći novog mladića, čvrstog, pouzdanog i otpornog na sve. Poput hrastovine od koje se rade najbolji prozori.
Cura dana
DUBRAVKA
DUBRAVKA - Odlučila je da vikendom više neće svirati i pjevati na svadbama. To ju iscrpljuje, pa razmišlja da se prijavi na neki talent show. Tom prijavom nada se da će je zapaziti i da će dobiti bolji posao. Trenutno radi u telefonskoj centrali, a nada se da će joj dečko za darovati novi veliki mikrofon.
DUBRAVKA
Cura dana
BLANKA
BLANKA - Bila je jučer kod gatare. Kaže da je čeka velika ljetna avantura i da će upoznati muškarca svog života. Odahnula je kad je to čula. Sad može planirati i svadbu jer velika sala za vjenčanja u obližnjem gradu ima slobodan termin u listopadu. A želi veliko vjenčanje s okruglim stolovima i tortom u obliku labuđeg jezera.
BLANKA
Cura dana
ANA
ANA - Idu izbori, a ona još nema svog favorita za kojeg će glasati. Misli cijelo vrijeme hoće li se za ljevicu ili desnicu odlučiti, no možda ostane i na centru. No još će malo pričekati. Sad će se posvetiti sadnji cvijeća koje će kupiti u rasadniku koji se nalazi u susjednom gradu. Otići će do njega i kupiti begonije.
ANA
Cura dana
DALIBORKA
DALIBORKA - Tražena je po cijeloj Korčuli. Ničim se u životu ne bavi osim da gazi po grožđu. I bukirana je godinama unaprijed... I zapravo je ne zanima tko je glavni državni odvjetnik, tko će biti predsjednik ili premijer... Ona zbog grožđa uživa, i lijepo zarađuje. I u Čaru poziva jedino Šeksa jer zna da i on uživa u vinovoj lozi...
DALIBORKA
Cura dana
FLORA
FLORA - Počela je raditi u predsezoni. Tersa kafića uz more sad je njeno novo radno mjesto. Ovaj vikend bila je puna putnika namjernika i radnika iz pilane u dolini preko brda. Jedan ju je pozvao van. Možda poziv i prihvati. Nakon prekida s bivšim i bolnog oporavaka vrijeme je za nove ljubavne izazove. Želi se samo dobro provesti.
FLORA