Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DUBRAVKA - 22.03.2024
DUBRAVKA
DUBRAVKA - Odlučila je da vikendom više neće svirati i pjevati na svadbama. To ju iscrpljuje, pa razmišlja da se prijavi na neki talent show. Tom prijavom nada se da će je zapaziti i da će dobiti bolji posao. Trenutno radi u telefonskoj centrali, a nada se da će joj dečko za darovati novi veliki mikrofon.
Cura dana
BLANKA
BLANKA - Bila je jučer kod gatare. Kaže da je čeka velika ljetna avantura i da će upoznati muškarca svog života. Odahnula je kad je to čula. Sad može planirati i svadbu jer velika sala za vjenčanja u obližnjem gradu ima slobodan termin u listopadu. A želi veliko vjenčanje s okruglim stolovima i tortom u obliku labuđeg jezera.
BLANKA
Cura dana
ANA
ANA - Idu izbori, a ona još nema svog favorita za kojeg će glasati. Misli cijelo vrijeme hoće li se za ljevicu ili desnicu odlučiti, no možda ostane i na centru. No još će malo pričekati. Sad će se posvetiti sadnji cvijeća koje će kupiti u rasadniku koji se nalazi u susjednom gradu. Otići će do njega i kupiti begonije.
ANA
Cura dana
DALIBORKA
DALIBORKA - Tražena je po cijeloj Korčuli. Ničim se u životu ne bavi osim da gazi po grožđu. I bukirana je godinama unaprijed... I zapravo je ne zanima tko je glavni državni odvjetnik, tko će biti predsjednik ili premijer... Ona zbog grožđa uživa, i lijepo zarađuje. I u Čaru poziva jedino Šeksa jer zna da i on uživa u vinovoj lozi...
DALIBORKA
Cura dana
FLORA
FLORA - Počela je raditi u predsezoni. Tersa kafića uz more sad je njeno novo radno mjesto. Ovaj vikend bila je puna putnika namjernika i radnika iz pilane u dolini preko brda. Jedan ju je pozvao van. Možda poziv i prihvati. Nakon prekida s bivšim i bolnog oporavaka vrijeme je za nove ljubavne izazove. Želi se samo dobro provesti.
FLORA
Cura dana
SLAVICA
SLAVICA - Mlada poduzetnica ne žali što su izbori u srijedu pa taj dan neće moći raditi u svom obrtu. Njoj je bitnije da što više ljudi izađe na izbore kako bi legitimitet bio veći. Ako nešto mrzi, to je kmečanje nakon izbora kako ništa ne valja. Jako joj je bitno da bude odgovorna građanka i takve frajere voli, a mrzi apolitične.
SLAVICA