Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DALIBORKA - 18.03.2024
DALIBORKA
DALIBORKA - Tražena je po cijeloj Korčuli. Ničim se u životu ne bavi osim da gazi po grožđu. I bukirana je godinama unaprijed... I zapravo je ne zanima tko je glavni državni odvjetnik, tko će biti predsjednik ili premijer... Ona zbog grožđa uživa, i lijepo zarađuje. I u Čaru poziva jedino Šeksa jer zna da i on uživa u vinovoj lozi...
Cura dana
FLORA
FLORA - Počela je raditi u predsezoni. Tersa kafića uz more sad je njeno novo radno mjesto. Ovaj vikend bila je puna putnika namjernika i radnika iz pilane u dolini preko brda. Jedan ju je pozvao van. Možda poziv i prihvati. Nakon prekida s bivšim i bolnog oporavaka vrijeme je za nove ljubavne izazove. Želi se samo dobro provesti.
FLORA
Cura dana
SLAVICA
SLAVICA - Mlada poduzetnica ne žali što su izbori u srijedu pa taj dan neće moći raditi u svom obrtu. Njoj je bitnije da što više ljudi izađe na izbore kako bi legitimitet bio veći. Ako nešto mrzi, to je kmečanje nakon izbora kako ništa ne valja. Jako joj je bitno da bude odgovorna građanka i takve frajere voli, a mrzi apolitične.
SLAVICA
Cura dana
PAULA
PAULA - Profesorica je jako ljuta na državnu vlast jer joj nije povećala koeficijente, pa joj je plaća još mala. A ako nešto mrzi, to je kad je nešto malo. Ali ne očajava. Ima svoj vinograd, gdje proizvodi vino za dame. Svoj bijes zato iskaljuje dok gaca po svježem grožđu, a nekad si da oduška pa i popije koju čašicu više.
PAULA
Cura dana
TANJA
TANJA - Mlada ekonomistica položila je stručni ispit te je sad stručnjakinja za javnu nabavu. Javne natječaje ima u malom prstu i ništa joj ne promakne. Ima oko za detalje, pogotovo za one male. U slobodno vrijeme najviše se opušta uz cvijeće te najviše voli praviti kite cvijeća. A njih voli velike.
TANJA
Cura dana
LADA
LADA - Lada je prevoditeljica. S japanskog. To joj je ‘zimski’ posao. Ljetni joj je izležavanje i trošenje novca koji je zaradila dok se turisti još nisu spustili na Jadran. Ljeto obožava, uostalom, prema mitologiji riječ je o starohrvatskoj božici ljeta, ljubavi, sklada i ljepote... Zato Lada ljeti nikad i ne radi...
LADA