Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ADELA - 09.03.2024
ADELA
ADELA - Bacila mu je jučer kaktus u glavu. Jedna bodlja mu je ostala na nosu. Nije joj donio ni bombonijeru, ni pola litre amara, ni karanfile. Ništa. Nego mali kržljavi kaktus u teglici. Nakon toga je s prijateljicama otišla u disko. Kad je krenula kući, DJ ju je pozvao na vožnju. Nije ga mogla odbiti u zoru na motoru.
Cura dana
VINKO
VINKO - Nakon napornog dana u obiteljskoj vinariji opušta se plivanjem. Kožu zbog toga redovito maže prirodnim uljima da mu bude podatna, glatka i napeta. Nada se da će uskoro upoznati djevojku svog života da zajedno obrezuju vinograd i klize kroz vodu. Nije zahtjevan. Traži onu koja je spremna s njim preuzeti obiteljski posao.
VINKO
Cura dana
JAGODA
JAGODA - Ne voli 8. mart. Ne voli ni Valentinovo. Ne treba joj jedan ili dva dana u godini da joj iskazuju pažnju, ljubav, nježnost. Želi to svaki dan, 365 dana u godini. Rekla je to i zaručniku. Malo se zbunio, ali je brzo odustao. Nije dugo razmišljao što da učini s novcem za cvijeće. Uložio ga je u kladionicu.
JAGODA
Cura dana
NEVENA
NEVENA - Upisala je napredni tečaj kukičanja. Kad ga završi, otvorit će obrt za kukičanje. Sprema novu ljetnu kolekciju kupaćih kostima. Bikini i monokini od prirodnog, ekološkog pletiva. Odlučila je da će sama pozirati za katalog kolekcije. Kad već ima tijelo, da ne plaća modele. Mora još naći fotografa koji dobro okida.
NEVENA
Cura dana
KAJA
KAJA - Do kraja tjedna mora očistiti stan. Priprema veliku proslavu rođendana. Sve je zvala osim bivšeg dečka. Još ga nije zaboravila i ne želi ga vidjeti. Srce joj je slomljeno pa utjehu traži u lakim mladićima s plesnih podija. Može ih se naći u provincijskim klubovima. Oko pola tri sjede sami za šankom i piju gin tonic.
KAJA
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - Mlada informatičarka kronično treba godišnji odmor. Nije niti dan iskoristila starog godišnjeg jer zbog obujma posla nije stigla niti za vikend otići na more. Sad je odlučila uzeti mjesec dana i dati se petama vjetra. Želi samo dignuti noge u zrak i uživati u čarima slobodnog vremena. Samo joj nedostaje neko društvo.
VALERIJA