Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VALERIJA - 04.03.2024
VALERIJA
VALERIJA - Mlada informatičarka kronično treba godišnji odmor. Nije niti dan iskoristila starog godišnjeg jer zbog obujma posla nije stigla niti za vikend otići na more. Sad je odlučila uzeti mjesec dana i dati se petama vjetra. Želi samo dignuti noge u zrak i uživati u čarima slobodnog vremena. Samo joj nedostaje neko društvo.
Cura dana
LEA
LEA - Dignula je kredite i napravila vrlo luksuzne apartmane. Na svu sreću, djed joj je ostavio zemlju i nekoliko kućica, koja je ona sad sve sredila. Prošle sezone je bila puna, ali sa zaradom nije u potpunosti zadovoljna. Zato je sad odlučila prijeći na skuplju klijentelu, i to iz Njemačke i Austrije. Očekuje ih i iz Kanade.
LEA
Cura dana
MAJA
MAJA - Nedavno je prekinula s dugogodišnjim momkom. Prevario ju je s njenom najboljom prijateljicom, koju poznaje od djetinjstva. Cijeli joj se svijet srušio, ali neće očajavati. Imala je uplaćeno putovanje s bivšim dečkom u Maroko, ali sad joj je ostala karta. Otvorena je za ponude, samo je bitno da si muževan i visok.
MAJA
Cura dana
TENA
TENA - Baka joj je bila mlinarica. Ostavila joj je mlin. I sad mora naučiti kako se melje žito. Čula je da u susjednom selu ima mlinar pa će kod njega na poduku. Treba znati pokrenuti kameni žrvanj i kako napraviti glatko a kako oštro brašno. Mijesiti zna. U njenim rukama svako tijesto raste. Mlinaru će ispeći kifle.
TENA
Cura dana
VERICA
VERICA - Gosti su neljubazni. Gazda bezobrazan. Napojnica nema, a plaća je mala. Zato je dala otkaz u kafiću i otišla na more. Pripreme za predsezonu su počele. Odmah je našla posao u konobi na obali. Ima i smještaj. Mladi gazda nije oženjen i stalno joj se smješka. Odlučila je tu baciti sidro svoje sreće i ostati nakon sezone.
VERICA
Cura dana
JAGICA
JAGICA - Ova ornitologinja prebacila se na drugu disciplinu - očuvanje starih imena. Ponosna je na svoje, koje je nekad bilo najčešće u Hrvatskoj. Između 1921. i 1925. gotovo 28 posto hrvatskih žena imalo je to ime. Zato piše televizijama da snime sapunice u kojima će se glavna junakinja zvati Jagica... Pa da se primi kod ljudi...
JAGICA