Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MAJA - 02.03.2024
MAJA
MAJA - Nedavno je prekinula s dugogodišnjim momkom. Prevario ju je s njenom najboljom prijateljicom, koju poznaje od djetinjstva. Cijeli joj se svijet srušio, ali neće očajavati. Imala je uplaćeno putovanje s bivšim dečkom u Maroko, ali sad joj je ostala karta. Otvorena je za ponude, samo je bitno da si muževan i visok.
Cura dana
TENA
TENA - Baka joj je bila mlinarica. Ostavila joj je mlin. I sad mora naučiti kako se melje žito. Čula je da u susjednom selu ima mlinar pa će kod njega na poduku. Treba znati pokrenuti kameni žrvanj i kako napraviti glatko a kako oštro brašno. Mijesiti zna. U njenim rukama svako tijesto raste. Mlinaru će ispeći kifle.
TENA
Cura dana
VERICA
VERICA - Gosti su neljubazni. Gazda bezobrazan. Napojnica nema, a plaća je mala. Zato je dala otkaz u kafiću i otišla na more. Pripreme za predsezonu su počele. Odmah je našla posao u konobi na obali. Ima i smještaj. Mladi gazda nije oženjen i stalno joj se smješka. Odlučila je tu baciti sidro svoje sreće i ostati nakon sezone.
VERICA
Cura dana
JAGICA
JAGICA - Ova ornitologinja prebacila se na drugu disciplinu - očuvanje starih imena. Ponosna je na svoje, koje je nekad bilo najčešće u Hrvatskoj. Između 1921. i 1925. gotovo 28 posto hrvatskih žena imalo je to ime. Zato piše televizijama da snime sapunice u kojima će se glavna junakinja zvati Jagica... Pa da se primi kod ljudi...
JAGICA
Cura dana
DORA
DORA - Dora iduće godine želi na Doru. Kaže, ako mogu pobijediti lazanje, velike ili male, svejedno, onda može i ona. Pjesmu još nema, no uvjerena je da pjesma nema veze s pobjedom. Sve je u marketingu, često si zna ponavljati. S marketingom, doduše nema previše veze, ali nema veze, kaže kako je vrijeme da na Dori pobijedi - Dora.
DORA
Cura dana
MARINELA
MARINELA - Došlo joj je do grla. Ne može više raditi vikende pa je odlučila tražiti posao gdje će raditi isključivo od ponedjeljka do petka. Kako ima veliko društvo, gotovo svaki vikend negdje zaruži pa se ujutro ne može pripremiti za posao. Uz to, voli jako plesati pa ne silazi s podija. Otvorena je za ponude, a nekima se već i nudila.
MARINELA