Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANDREJA - 24.02.2024
ANDREJA
ANDREJA - Sinoć joj je bio rođendan. Proslavila ga je u klubu s prijateljima. Malo se napila i ljubila s DJ-em. Ništa ozbiljno. Ali bila je neporezna pa mu je dala telefonski broj. Cijelo jutro joj šalje poruke. Ne želi imati ozbiljnu vezu. Zanima je samo dobar provod do zore. Život je prekratak da bi se vezala za jednog muškarca.
Cura dana
JELENA
JELENA - Svako jutro se umiva na gorskom izvoru. Zato joj je koža tako podatna, glatka i zategnuta. Kad otopli, onda će se zorom na izvoru i kupati. Samo ona i srne. Uživa u tim trenucima samoće i spoznaje da je s obližnje čeke promatra mladi lovočuvar. Malo je brine što je sramežljiv i ne pozdravlja je kad se sretnu u selu.
JELENA
Cura dana
ESTELA
ESTELA - Kažu joj da mora naučiti kuhati ako želi udati se. Niti želi kuhati niti želi udati se. Kada diplomira nutricionizam, odlazi. Život je puno više od nutritivno izbalansiranih obroka. Mrzi sjemenke i klice, voli meso i vino. Zato je odlučila otići u Španjolsku i upoznati zgodnog toreadora koji, kao i ona, voli krvave odreske.
ESTELA
Cura dana
KATA
KATA - Treća sreća. Svi je uvjeravaju da je to točno. Sad je s trećim zaručnikom. Prvi je ostavio nju, drugog je ostavila ona. Uskoro putuju na romantično putovanje, pa će vidjeti je li on ta treća sreća ili nije. Ako nije, odlazi na put oko svijeta. Baka joj je ostavila kuću s vinogradom. To će prodati i tražiti svoju sreću putujući.
KATA
Cura dana
BELA
BELA - S jezikom nikad nije imala problema. A i strani jezici su joj uvijek dobrodošli. Kad sretne nekoga stranca odmah se s njim upusti u konverzaciju, Voli se upuštati i opuštati. Žao joj je što nije učila latinski i grčki. Jedino je muči što ne zna gdje bi upoznala zgodne Latine. Za Grke zna. Već je bila lani na Kreti.
BELA
Cura dana
BLAGICA
BLAGICA - Sanjala je noćas čudan san. U snu se zabrinula za svoju ražu. Držala ju je u akvariju samu i ne zna kako je raža ostala trudna. Gledala je u sanjaricu i ništa nije našla. Onda ju je nazvao zaručnik i rekao da prekidaju jer mu je ljubavnica trudna. Sad joj je žao što nema akvarij da ga razbije kao beba zvečku.
BLAGICA