Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ESTELA - 22.02.2024
ESTELA
ESTELA - Kažu joj da mora naučiti kuhati ako želi udati se. Niti želi kuhati niti želi udati se. Kada diplomira nutricionizam, odlazi. Život je puno više od nutritivno izbalansiranih obroka. Mrzi sjemenke i klice, voli meso i vino. Zato je odlučila otići u Španjolsku i upoznati zgodnog toreadora koji, kao i ona, voli krvave odreske.
Cura dana
KATA
KATA - Treća sreća. Svi je uvjeravaju da je to točno. Sad je s trećim zaručnikom. Prvi je ostavio nju, drugog je ostavila ona. Uskoro putuju na romantično putovanje, pa će vidjeti je li on ta treća sreća ili nije. Ako nije, odlazi na put oko svijeta. Baka joj je ostavila kuću s vinogradom. To će prodati i tražiti svoju sreću putujući.
KATA
Cura dana
BELA
BELA - S jezikom nikad nije imala problema. A i strani jezici su joj uvijek dobrodošli. Kad sretne nekoga stranca odmah se s njim upusti u konverzaciju, Voli se upuštati i opuštati. Žao joj je što nije učila latinski i grčki. Jedino je muči što ne zna gdje bi upoznala zgodne Latine. Za Grke zna. Već je bila lani na Kreti.
BELA
Cura dana
BLAGICA
BLAGICA - Sanjala je noćas čudan san. U snu se zabrinula za svoju ražu. Držala ju je u akvariju samu i ne zna kako je raža ostala trudna. Gledala je u sanjaricu i ništa nije našla. Onda ju je nazvao zaručnik i rekao da prekidaju jer mu je ljubavnica trudna. Sad joj je žao što nema akvarij da ga razbije kao beba zvečku.
BLAGICA
Cura dana
MATEA
MATEA - Jako joj nedostaje uzbuđenja u životu. Nedavno je prekinula s momkom s kojim je bila u vezi 10 godina i shvatila da je zanemarila socijalni dio života s drugim ljudima. Želja joj je puno izlaziti i upoznavati nove ljude, ali nikako još ne želi vezu. Želi se malo opustiti i dati si oduška da osjeti potpunu slobodu.
MATEA
Cura dana
IRENA
IRENA - Mlada ekonomistica imala je malu nezgodu na odbojci. Prije nekoliko tjedana odlučila je pozabaviti se sobom pa je upisala ovaj sport. Voli igrati se loptama, a ima i jak udarac, pa joj se sve poklopilo. Ali sad mora mirovati jer je ozlijedila zadnju ložu. Trenutno traži masera koji bi joj ubrzao oporavak, pa je otvorena za ponude.
IRENA