Obavijesti
Cura dana

Cura dana

CVIJETA - 14.02.2024
CVIJETA
CVIJETA - Danas je Valentinovo. Želi se samo dobro odmoriti. Bez ruža, bez romantičnih večera, svijeća, bombonijera i ostalog. Svako Valentinovo odradi duplu smjenu. Svi kupuju njene prekrasne kitnjaste aranžmane. Kita po kita, kuna po kuna i dobro se zaradi. Ali kao vrsna cvjećarka zna da za nju postoji samo jedan cvijet.
Cura dana
MIRTA
MIRTA - Kao molekularna biologinja proputovala je pola svijeta no srce je uvijek vuče pod njene ‘brege’. Kad ne gleda kroz mikroskop, najviše vremena provodi šečući Ivanščicom. No skrivena strast joj skupljanje sličica Životinjsko carstvo. Već je popunila nekoliko albuma.
MIRTA
Cura dana
KAROLINA
KAROLINA - Mlada krojačica zadnjih dana ima pune ruke posla. Nakon što je otvorila svoju radnju, narudžbe ne prestaju dolaziti. Najviše šije pregače za konobare, koji joj moraju dolaziti kako bi im uzela mjere. Svaki rad je individualan, a sve radi s osmijehom na licu. Također, razmišlja proširiti radnju na susjednu županiju.
KAROLINA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Uhvatio ju je grč u nozi. Manjka joj magnezija. Priredila si je kupku s magnezijem. Nakon kade bila je kao nova i otišla je u klub. Cijelu noć je plesala. U pet je izašla iz diska i pojela vrući burek. Pred kućom ju je čekao dečko, koji se vratio iz noćne smjene. Bio je ljut što je izašla bez njega.
MIRJANA
Cura dana
LEONA
LEONA - Idući tjedan ima rođendan. Unajmila je vatrogasni dom, a doći će i tamburaši. Prijateljice su naručile stripera. Zabava će biti raskalašena. Nakon toga odlazi na privremeni rad u inozemstvo. Ako nađe bogatog stranca, udat će se za njega i nikad se više neće vratiti. Možda samo njegovom jahtom dođe na odmor.
LEONA
Cura dana
BLAŽA
BLAŽA - Blaža je uvijek govorila: ‘Nisam vam ja od škole’. Njezini sugrađani će reći da nije ni za raditi. Nasreću, društvene mreže pružile su joj mogućnost promocije za neveliki trud. U početku je objavljivala fotografije u trapericama i dolčeviti, no sa zaradom je krenula kad se odlučila za nešto reduciraniji sadržaj...
BLAŽA