Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LEONA - 10.02.2024
LEONA
LEONA - Idući tjedan ima rođendan. Unajmila je vatrogasni dom, a doći će i tamburaši. Prijateljice su naručile stripera. Zabava će biti raskalašena. Nakon toga odlazi na privremeni rad u inozemstvo. Ako nađe bogatog stranca, udat će se za njega i nikad se više neće vratiti. Možda samo njegovom jahtom dođe na odmor.
Cura dana
BLAŽA
BLAŽA - Blaža je uvijek govorila: ‘Nisam vam ja od škole’. Njezini sugrađani će reći da nije ni za raditi. Nasreću, društvene mreže pružile su joj mogućnost promocije za neveliki trud. U početku je objavljivala fotografije u trapericama i dolčeviti, no sa zaradom je krenula kad se odlučila za nešto reduciraniji sadržaj...
BLAŽA
Cura dana
KORINA
KORINA - Morat će se nečega odreći za korizmu. Ne zna čega da se odrekne. Živi skromno i neporočno cijelu godinu. Štedi, radi, ne izlazi po diskotekama, ne kupuje novu odjeću... Jedino što ponekad zapali. Pušenje je njena strast. Zna da to nije dobro, ali ponekad si mora dati oduška. Neće se odreći pušenja. To je jedino što ima.
KORINA
Cura dana
VIKICA
VIKICA - Jedva čeka Valentinovo. Obećao je dragi da će je voditi na romantični vikend iznenađenja. Ne zna kamo idu. Nada se de će to biti negdje na suncu i obali mora. Dosta joj je ove kontinentalne magle. Nije dobra ni za dušu, a ni za kožu, koju posebno njeguje zimi. Redovito je maže biranim uljima kako bi bila podatna.
VIKICA
Cura dana
DUŠKA
DUŠKA - Mlada poljoprivrednica imat će uskoro pune ruke posla. Počet će obrezivati svoja stabla koja su već narasla. Zaboravila ih je prošle godine obrezati. Trebat će i pomoć. Možda će pitati susjeda koji ima vrstan alat. Pomoći će joj obrezati grane, ali i prokopati vrt, kako bi mogla zasaditi cvijeće.
DUŠKA
Cura dana
ANĐELKA
ANĐELKA - Gazdarica ju je izbacila iz stana jer nije plaćala režije. Sad se mora vratiti mami i tati, a to će ugroziti njen ljubavni život. Kao vozačica bibliobusa upoznala je divne mladiće s kojima se rado druži. Zakasnine za knjige im ne oprašta lako. Tek kad pokorno ispune njene želje, dozvoli im da posude novu knjigu.
ANĐELKA