Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VIKICA - 07.02.2024
VIKICA
VIKICA - Jedva čeka Valentinovo. Obećao je dragi da će je voditi na romantični vikend iznenađenja. Ne zna kamo idu. Nada se de će to biti negdje na suncu i obali mora. Dosta joj je ove kontinentalne magle. Nije dobra ni za dušu, a ni za kožu, koju posebno njeguje zimi. Redovito je maže biranim uljima kako bi bila podatna.
Cura dana
DUŠKA
DUŠKA - Mlada poljoprivrednica imat će uskoro pune ruke posla. Počet će obrezivati svoja stabla koja su već narasla. Zaboravila ih je prošle godine obrezati. Trebat će i pomoć. Možda će pitati susjeda koji ima vrstan alat. Pomoći će joj obrezati grane, ali i prokopati vrt, kako bi mogla zasaditi cvijeće.
DUŠKA
Cura dana
ANĐELKA
ANĐELKA - Gazdarica ju je izbacila iz stana jer nije plaćala režije. Sad se mora vratiti mami i tati, a to će ugroziti njen ljubavni život. Kao vozačica bibliobusa upoznala je divne mladiće s kojima se rado druži. Zakasnine za knjige im ne oprašta lako. Tek kad pokorno ispune njene želje, dozvoli im da posude novu knjigu.
ANĐELKA
Cura dana
GABRIJELA
GABRIJELA - Mlada cvjećarka zadnjih dana ima pune ruke posla. Njezin posao je doslovno procvao otkad je otvorila profile na društvenim mrežama. Najviše posla ima na vjenčanjima, ali ne voli baš raditi s mladenkama, kaže da su joj prezahtjevne, ali zato najviše voli raditi s mladoženjama. S njim, kaže, sve se dogovori.
GABRIJELA
Cura dana
MANDA
MANDA - Brine je budućnost. Noćima ne spava. Vrti se, znoji, tušira hladnom vodom. Radila je u mjenjačnici na tržnici i ostala je bez posla kad je uveden euro. Nitko više neće mijenjati kune u eure ni obrnuto. Morat će se prekvalificirati. Razmišlja završiti tečaj za plesačice. Čula je da se to dobro plaća preko ljeta.
MANDA
Cura dana
BRANKICA
BRANKICA - Novopečenoj odvjetnici ostvario se san. Napokon je uspjela sebi osigurati krov nad glavom, ali je sad čekaju brojni poslovi. Treba oličiti cijelu kuću, a njen dragi nije baš spretne ruke pa je spremna počastiti večerom sve one koji joj se ponude pomoći. Tvrdi da nema puno posla, a nagrada je zaista velika.
BRANKICA